2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق دارم دلم بسوزه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 21 پست
یبار نبوده خیلی بوده من تازه فهمیدم همشو    

😳پس یه فکر اساسی بکن. نمیشه که همش کنترلش کنی ‌.یبار بره مثلا نون بخره تو دلت میلرزه نکنه دوباره کاری بکنه. اینجوری خودت اذیت میشی

خدایاشکرت🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😳پس یه فکر اساسی بکن. نمیشه که همش کنترلش کنی ‌.یبار بره مثلا نون بخره تو دلت میلرزه نکنه دوباره کا ...

آره ولی خودش انگار اقدام کرده با یه مشاور صحبت میکنه منم گفتم باید از زوج درمانگر مشاوره بگیریم قبول کرده

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
احساس میکنم خودش خسته شده

ققنوس عزیزم اصلا دلت براش نسوزه اون داره تقاص خطاهاش رو پس میده

دلت برای خودت بسوز

همچنان بهش سخت بگیر و بهش بفهمون دیگه فرصت دوباره خطا کردن نداره  و این تو بمیری از اون تو بمیری هانیست

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

ققنوس عزیزم اصلا دلت براش نسوزه اون داره تقاص خطاهاش رو پس میده دلت برای خودت بسوز همچنان بهش سخت ...

بهش گفتم نصب کن روی یه شماره فقط خودم و خانواده ات داشته باشیم گفت نه نمیخوام 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷