2777
2789
عنوان

زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 27 پست
اخه ته دلم راضي نيستم ياد كاراش ميفتم اعصابم خراب ميشه بچكيمو ازم گرفت فقط بخشيدمش دلم سبك بشه

خیلی کار خوبی کردی بخشیدیش

مطمن باش اجر این بخشیدگی را میگیری تو همین دنیا.مطمن باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن بابا نه ولی کسی که عذابم داده اینو بگه بهش  میگم من سپردم به خدا 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
خداروشكر زندگيم خوبه شوهرم بچه هام🙏

خداراشکر 

از این بهترم میشه

پس مینه هارابریز دور

ببخشش 

وقتی نی بخشی احساس سبکی میکنی

ببین انسان وقتی قدرت تو دستشه باید انسانیتشو ثابت کنه الان قدرت دست شماست  راحت ببخشش و برو به بچه ها و روزهای شیرین تر فکر کن

بله  اما اگه بگذره خدا هم میگذره  خدا جایی گفته که نمی گذرم که خود طرف راضی باشه

اره حرصم گرفت اخه تا میتونسته هر کاری کرده الان اونده حلال کن یه کسی به ما بد کرد بعد توی اوج کرونا پیام فرستاد که حلالم کنیید به شوهرم گفتم این کرونا نبود نمیخواست بدیشو گردن بگیره

اره حرصم گرفت اخه تا میتونسته هر کاری کرده الان اونده حلال کن یه کسی به ما بد کرد بعد توی اوج کرونا ...

عزيزم همين كه ياد حلاليت افتاده بازم جاي بخشش داره نه مث مامانم كه اينقد به ما بدي كرده اصلان پشيمون نيست طلبكارم هست ميگه من واسه كارام بكسي جواب پس نميدم اينجوري بيشتر حرص داره

عزيزم همين كه ياد حلاليت افتاده بازم جاي بخشش داره نه مث مامانم كه اينقد به ما بدي كرده اصلان پشيمون ...

فایده نداره هر کاری بکنه بعد چند سال با یه کلمه حلال کنیید تمام در حالی که برادر طرف میگفت نکن این کارو به برادر خودش