2777
2789
نه بعدش گفت دوتا دست نداشتن تاکید هم کرد

نه عزیزم ببین باید یه نشونه ای به طرف بدن تا متوجه بشه نشوی حضرت ابوالفضل دست بریده شونه...اون دنیا با احساس و الهام میگذره. 

اینکه گفتید اون دنیا با همون چهره است گاهی اینجوره 

روحه ولی گاهی برای ایجاد آشنایی و شناخت یه حالت هیبت نشون میدن گاهی هم کلا نشون میدن چهره رد مثل خانم حسینی که مادربزرگش دید کامل گفت با همون قیافه ولی جوانتر.

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست/هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود/صحنه پیوسته به جاست/خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرده خیلی بد تعریف میکرد اما تناقضی ندیدم 

اون آدم یه لحظه که زنده شده خودشو تو بیمارستان دیده و همهمه فک و فامیل که فلانی زنده شد

خوده آقاهه هم گفت پسرخالم بهم گفته یه ماهه تو کمایی اما همه چیز به نظر من 20 دقیقه اومد 

اینکه چرا روحه دو تا دست نداشته خوب شاید حضرت ابوالفضل به اون شکل مجسم میشه تا شناخته بشه واسه طرف 

و اینکه اونجا تکلم وجود نداره که عربی حرف بزنن 

من اینو هرتاپیکی پرسیدم کسی ج نداد مگه حضرت ابوالفضل فارسی حرف میزنه ک این متوجه شده چی میگه؟؟؟ مگ ...

بقیه رو نمیدونم ولی حرف زدن مثل اینجا نیست مثل الهام و تله پاتیه 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
من اینو هرتاپیکی پرسیدم کسی ج نداد مگه حضرت ابوالفضل فارسی حرف میزنه ک این متوجه شده چی میگه؟؟؟ مگ ...

چه ربطی داره!!

الان یعنی شما یا ایرانی ها از امام ها حاجت و شفاعت میخوان ،،اونا زبون مارو نمیفهمن که چی میگیم؟؟؟

از اون دنیا فقط نگاهمون میکنن و نمی‌فهمن که بقیع مسلمان ها چی میگن ؟؟؟؟و فقط باید عربی حرف زد 

امام زمان اگه یه موقع ظهور کنه پس چه جوری با کل مردم زمین قراره ارتباط برقرار کنه

تناقض نداشت ولی فن بیانش خوب نبود . خیلی قدرت انتقال نداشتن

تصور زندگی پس از مرگ برای من زنده سخت هست ، حالا یکی توانایی انتقالش رو هم نداشته باشه دیگه بدتر

همه هم میدونن معاد وجود داره ولی خودشون رو گول میزنن

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
به نظرم سیستم راضی شده به بهای ترویج خرافه ، بهشت و جهنم دینی رو به ملت یادآوری کنه 

ببخشید که کلی آدم تو سرتاسر دنیا تجربه مرگ دارن و کلی دانشمند دارن درباره تجربیاتشون تحقیق میکنن 

حالا تو اومدی سیستم داره ترویج خرافه میده 

به نظرم سیستم راضی شده به بهای ترویج خرافه ، بهشت و جهنم دینی رو به ملت یادآوری کنه 

ینی شما واقعا تا حالا چیزی درمورد NDE یا همون تجربه نزدیک به مرگ نشنیدید که میگید اینها خرافه است ؟!!!

حداقل اول درمورد یک موضوع مطالعه کنید بعد اون رو رد کنید یا خرافه به حساب بیارید !!

ببخشید که کلی آدم تو سرتاسر دنیا تجربه مرگ دارن و کلی دانشمند دارن درباره تجربیاتشون تحقیق میکنن&nbs ...

قدمت خرافه به اندازه قدمت بشریت هست و به گستردگی حضور انسان 

این دلیل بر واقعی بودنش نیست ... 

ینی شما واقعا تا حالا چیزی درمورد NDE یا همون تجربه نزدیک به مرگ نشنیدید که میگید اینها خرافه است ؟! ...

شنیدم ولی نظرم اینه همه اینها توهم و تلقینه... 

اگر اینطور نیست چرا تجربه مرگ و... هر فردی دقیقا مطابق فرهنگ و دین و جغرافیاش هست؟