2777
2789
عنوان

بدترین حرف

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 27 پست
من‌ در در کل زندگیم یه بار درخواست رابطه به همسرم دادم، از اون موقع هی  وسط دعوا میزنه تو سرم😔 ...

چطوری میزنه تو سرت

چ وقتای

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 
وااا چرا باید بزنه تو سرت ؟رابطه یه نیازه که هم زن داره هم مرد- چی میگه بهت؟

حرفه ای مسخره 

میگه و می خنده 

وقتی انکار میکنم میگه حیف شد باید فیلم میگرفتم تا بهت ثابت بشه 

حالا خودش هر روز میخواد ولی من به روش نمیارم 

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری  بگو مام یاد بگیریم

والا اکثر دعوا ها وقتی که من پری ام 

در حالت عادی اصلا دعوا نداریم 

دعوا هم داشته باشیم نهایت اشکم در میاد 

باهاش حرف نمیزنم 

اما وقتی پری باشم 

میشم بروسلی 

اول اینکه اصلا به خانوادش توهین نمیکنم 

دوم اینکه میگم تو مال عهد بوقی 

روشنفکر نیسی 

تو فلان بودی و ...

نقط ضعف هاش به روش میارم 

ام

نباید همیشه نقطه ضعف بزنی تو سرش 

مگه اینکه کم اورده باشی

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من که بد کردم بیابان بود و تابستان و اب سرد و استسقا.                                                                                 سرباز نبودیم کاش سربار هم نباشیم 
میشه بگی چطوری هم بی حرمتی نمیکنی هم میشوریو... 

من گفتم ناسزا نمیگم 

البته شستن بدون هتک حرمت خیلی تخصصی هست 

باید بدونی شوهرت رو چی حساسه 

با ارامش در مورد همون مسئله حساس صحبت کنی 

یکی ام بود وسط دعوا اب میبرد واسه شوهرش و خیلی ریلکس  بهش اب تعارف میکرد 

شوهر داغون شد 

خلاصه سیاست چیز خوبیس

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من که بد کردم بیابان بود و تابستان و اب سرد و استسقا.                                                                                 سرباز نبودیم کاش سربار هم نباشیم 
چطوری میزنه تو سرت چ وقتای

چرت و پرت 

منم‌میگم حیف شد اون شب بی منت کشی بهت دادم ،باید منت می کشیدی بعد.....

میگه اره ،باید اون شب یه سکه میذاشتم روش 🤣بعد ۶سال گفتی میخوام 🤣خاک تو سرم که بهش گفتم جنبه نداشت🤣

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
من گفتم ناسزا نمیگم  البته شستن بدون هتک حرمت خیلی تخصصی هست  باید بدونی شوهرت رو چی ...

وسط دعوا حرف زدن.. 

آب بردن... 

چرااااا 

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 
من گفتم ناسزا نمیگم  البته شستن بدون هتک حرمت خیلی تخصصی هست  باید بدونی شوهرت رو چی ...

چند سالشه 

تو دعوا میگه فقط؟ 

والا اکثر دعوا ها وقتی که من پری ام  در حالت عادی اصلا دعوا نداریم  دعوا هم داشته باشیم ...

چرا نباید همیشه نقطه ضعف و بزنیم سرش

والا اکثر دعوا ها وقتی که من پری ام  در حالت عادی اصلا دعوا نداریم  دعوا هم داشته باشیم ...

مثلا چه نقطه ضعف هایش

چند سالشه  تو دعوا میگه فقط؟

26

مثلا چه نقطه ضعف هایش

دست خودت هست که شوهرت در چه زمینه ای لنگه

وسط دعوا حرف زدن..  آب بردن...  چرااااا

فک کن اون داره داد میزنه 

تو ریلکس براش اب ببری 

دست خودت هست که شوهرت در چه زمینه ای لنگه

ی مثال بزن لطفا