2777
2789
چه جالب کجاست ادرس میدبم به بقیه شاید به درد یکی بخوره

اره واقعا خیلی خوبه.تو تهران 4تا شعبه داره.یکیش توی میرداماده،یکیش تو چیتگر،یکیش تو نارمک و یکیشم کاشانی.

تو اینترنت سرچ کنید نرم وی میاد براتون

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه تختایه ماساژ داره.مثل یه غلطک از مهره اول گردن شروع می‌کنه تا مهره آخر ک دنبالچه است میاد

خیلی خوبه کاش اینجا هم بود

احتمالا این روش خیلی بهتر از دارو جواب میده

چون بیشتر کمردردها از جابجایی مهره ها و رگ هاست که با این جور ماساژها جا میفته و خیلی بهتر و حتی خوب خوب میشه

حالا چرا رایگانه

مگه ما رایگانم داریم

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
خیلی خوبه کاش اینجا هم بود احتمالا این روش خیلی بهتر از دارو جواب میده چون بیشتر کمردردها از جابجا ...

گذاشتن مردم استفاده کنن و کسی که میبینه جواب میگیره تختشا میگیره میبره خونشون.و هرچقدر بخاید میتونی رایگان استفاده کنی روزی نیم ساعته.ولی اگه تو خونه باشه میتونی روزی دو سه بار استفاده کنی

خیلی خوبه کاش اینجا هم بود احتمالا این روش خیلی بهتر از دارو جواب میده چون بیشتر کمردردها از جابجا ...

اره واقعا خیلیا جواب گرفتن.منم خودم یه خانمه بهم معرفی کرد رفتم اونجا.گفتم اینجا بگم شاید کسی رفت و خوب شد و یه ثوابی بهمون رسید

اره واقعا خیلیا جواب گرفتن.منم خودم یه خانمه بهم معرفی کرد رفتم اونجا.گفتم اینجا بگم شاید کسی رفت و ...

خدا خیرت بده هم به شما هم به اونا

تاپیکت رو تکرار کن و چند بار اطلاع رسانی کن هر کس بره ذاره ای بهتر بشه دردش کم بشه خیر برات میاد چی بگه کسی یا نگه

ممنون ازشما خدا هرچی میخوای بهت بده با خیرش که خیر خواه مردمی

الان دیگه درد نداری شما؟ ب پاهاتونم میزد؟

اره یه پام فلج میشد ۲۰روز تا چهل روز خانه نشین میشدم نمیتونستم از جام بلند شم

ام ار ای گرفتم گفتن دیسکه

الان بهترم خدارو شکر ولی باید مراعات کنم همیشه اگه در دسترسم بود حتما حتما میرفتم

اره واقعا ای کاش در دسترس همه بود و میرفتن.اگه کسی تهران دارید بهش معرفی کنید.هرکی ام بودجه اش برسه می‌تونه تختشا تهیه کنه