2777
2789
عنوان

بچه ها گربم😂😂😂ویییی

242 بازدید | 27 پست

۵ یا ۴ و نیم هفته شه از ۲ هفتگی  پیش من بوده عادت داره ی عالمه شیطونی میکنه بازی میکنه میدوه بعد خسته میشه یا میره روی خرس ۱ متری ایی که تو تختمه میخوابه یا میاد رو شکمم بازوم میشع بالش😂😝🥺

الان داشت خودشو میکشت باز اومده رو شکمم🥺😂

این گربع حس میکنه مالک تخت منههههه😐😐😐😂😂😂

اینم عکسشه🥺

(کسایی که از گربه فوبیا دارن و یا بدشون میاد نظر ندید 🎁)

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودووو🙁😂😍

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

خیلی کوچیکه که  😃چنگ نمیزنه؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
وای قشششش چه نازه چطوری تونستی این چند ماه نخوریش😐😍😍😍😍

خخخخخ از وقتی که ۲هفته داشت با اب چکان شیر خشک مخصوص گربع میخریدم میدادم بهش تا الان که ی خانوم کوچولو شده🥺

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩
خخخخخ از وقتی که ۲هفته داشت با اب چکان شیر خشک مخصوص گربع میخریدم میدادم بهش تا الان که ی خانوم کوچو ...

کارت سخته خوب تحمل کردی من الان خودمو با زور گرفتم که عکس و نچلونم واقعا خیلیییییییییییی نازه😍

خیلی کوچیکه که  😃چنگ نمیزنه؟

تمام بدنم زخمیه میگن چنگ نمیزنه؟😐😐😂😂😂😂😂

ولی میشع پنجولاش رو گرفت من خودم دوست دارم چنگ بگیره چون من باهاش بازی میکنم دوس داره

اره دیگه از وقتی که ۲هفتش بود با اب چکان بهش شیر خشک مخصوص میدادم🥺🥺🥺