2777
2789
عنوان

بچه ها گربم😂😂😂ویییی

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 27 پست
دخترم من کچل کرد انقدر گفت گربه می خوام. می خوام بدونم چطور جای دستشوییش رو تو اون سن بهش آموزش دادی ...

اموزش نمیخوادددد

حتما حتما حتما اگه ی ظرف پر خاک بزارید ۱۰۰ درثد میره تو اون

انقد با شعورن که روشون نمیشه جلو تو بکنن😂

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩
تمام بدنم زخمیه میگن چنگ نمیزنه؟😐😐😂😂😂😂😂 ولی میشع پنجولاش رو گرفت من خودم دوست دارم چنگ بگیره ...

خوشگله خیلی 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد ملوسه جیش نمیکنه رو تخت؟

میگم هیچ چقت ی ظرف خاک بزار ۱۰۰ درصد میره تو اون انقد با ادبه روش نمیشع جلو تو بکنه😂

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩
میگم هیچ چقت ی ظرف خاک بزار ۱۰۰ درصد میره تو اون انقد با ادبه روش نمیشع جلو تو بکنه😂

گربه ها رو دسشوییشون خاک‌میریزن

بعد با اون دست و پای خاکی میان  تو خونه یا تمیز میکنن؟

اسمش چیه؟

گربه ها رو دسشوییشون خاک‌میریزن بعد با اون دست و پای خاکی میان  تو خونه یا تمیز میکنن؟ اسمش چ ...

دست پاش خاکی نمیشع باید خاک مخصوص بخری اونا خاکیش نمیکنه

فیلین

اموزش نمیخوادددد حتما حتما حتما اگه ی ظرف پر خاک بزارید ۱۰۰ درثد میره تو اون انقد با شعورن که ر ...

من چند تا کلیپ آموزشی دیدم که مثل اینکه گربه های خیلی کوچیک ممکنه جای خاکشون رو فراموش کنن و زمان می بره تا عادت کنن به جای مخصوص خودشون. بعد چون گربه نمی خوام بخرم و احتمالاً از اینایی که برای سرپرستی معرفی میشن می گیرم فکر کنم دردسر آموزش هم داشته باشم.

البته خودم دلم میخواد صبر کنم کمی که دخترم بزرگتر شد، خودش مسئولیت گربه اش رو قبول کنه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
کارت سخته خوب تحمل کردی من الان خودمو با زور گرفتم که عکس و نچلونم واقعا خیلیییییییییییی نازه😍

ببین کار خیلی سختی بود تو این سن حساسن باید تو گرما باشن نباید با سرنگ بهشون شبر داد خفه میشن باید مواضب باشی بلا سر خودشون نبارن ولی وقتی بزرگ بشه درحد مرگ دوست داره چون فک میکنه مامانشی🥺

من ۲ تا گربه ی یتیم که جلو در تو جعبه بودن رو نتونستم بزرگ کنم 😭

ولی از پس این یکی برمیام

اخع درسته نازه ولی نمیزاره بخوابی😂😂😂😂

من چند تا کلیپ آموزشی دیدم که مثل اینکه گربه های خیلی کوچیک ممکنه جای خاکشون رو فراموش کنن و زمان می ...

عزیزم نه فراموش نمیکنه شما باید گربه ۴ ماهه بیارید تا یادش نره گربه ی من تو اون سن توانایی دفع نداشت و من مجبور بودم خودم با دستمال تحریکش کنم ولی الان یاد گرفته نگران نباشید

خیر اون سگه که اموزش زیاد میخواد لازم به اموزش نیست

گربه ها رو دسشوییشون خاک‌میریزن بعد با اون دست و پای خاکی میان  تو خونه یا تمیز میکنن؟ اسمش چ ...

بعدشم اونا پاها و دستاشون رو لیس میزنن تمیز میشه و اون خاک مخصوص میخواد 

عزیزم نه فراموش نمیکنه شما باید گربه ۴ ماهه بیارید تا یادش نره گربه ی من تو اون سن توانایی دفع نداشت ...

آره دیدم مامانِ گربه ها شکمشون رو تحریک می کنن برای دفع🤕 من والا فقط توانایی این کارا رو برای دخترم داشتم اونم به سختی! باید یه گربه بزرگتر بیاریم. مرسی

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.