2789
عنوان

علت دلتنگی🍃😞

| مشاهده متن کامل بحث + 6586 بازدید | 38 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من سه ماهه اون کات کرده نتونستم فراموش کنم و هنوز بهش پیام میدم

من دوتا دوس دارم اولی ثانیه ب ثانیه باهم بودیم چت میکردیم ولی یا دروغی گفت ولش،کردم شدسم مقل غریبه دومی پری شب گبت میرم میدونستم نمیره ناراحته منم یه اخلاق گندی دارم گفتم برو بسلامت شمارشو پاکیدم ولی خیلی ناراحت شدم اصلا نخوابیدم وقتی بیدار شدم گوشه بینیم جوش قرمز بزرگ دراومده بود ازبس،بهش،فک گردم تب کردم اکلیو ک نگم ررات چ بلاهایی سرم اومد

زندگی زیباست اماعادلانه نیس
کاش منم میتونستم حداقل یبار باهاش حرف بزنم یکم رفع دلتنگی بشه

زخمی رو که همش بهش دست بزنی هیچ وقت خوب نمیشه بدتر هم میشه منم شیش ماه کات بودم دل تنگ بودم اما وقتی برگشت و دوباره رل زدیم حالم بدتره تا اون موقع ها 

من دوتا دوس دارم اولی ثانیه ب ثانیه باهم بودیم چت میکردیم ولی یا دروغی گفت ولش،کردم شدسم مقل غریبه د ...

اره نمیدونم والا عشق چیه منم تو اینه میبینم چقدر بدون اینکه خودم بفهمم لاغر شدم،خب دوباره بهش پیام بده،شماره دیگه ازش نداری؟

زخمی رو که همش بهش دست بزنی هیچ وقت خوب نمیشه بدتر هم میشه منم شیش ماه کات بودم دل تنگ بودم اما وقتی ...

نه میگن کسی که برگرده اصلا نباید قبول کرد

منم دنبال برگشتنش نیستم فقط میخوام دلتنگیم رفع بشه

اره نمیدونم والا عشق چیه منم تو اینه میبینم چقدر بدون اینکه خودم بفهمم لاغر شدم،خب دوباره بهش پیام ب ...

من عاشق نشدم خدانکنه ک عاشق بشم اگه بشم میمیرم من دوستام منو ب این حالوروز انداختن  چ برسه د عشق میتونم برم بدم چون شمورش توتلم پاک نشده ولی دسگه نمیرم بزار راحت باشه

زندگی زیباست اماعادلانه نیس