2789
من یه ماه پیش تن یکی دیده بودم چشم دنبالش بود گشتم پیداکردم😅😅 کدوم شهری 

تهرانم

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از جوانرود خریدم .350میگفت بهش دادم 250بزوور چون آخریش بود

اسلامشهر عید دیده بودم الان نیس

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
پروفت خودتی 

🥰اره

اسی گذاشتی دوبا ه لایک کن من ندیدم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
من از جوانرود خریدم .350میگفت بهش دادم 250بزوور چون آخریش بود

منم توهمین سبک دیدم ۳۸۰ میگفت ولی گفت پارچش ایرانیه پرزمیده اینی که من خریدم تن خورش عالیه پارچشم جنسش خیلی خوبه

ماشاالله به موهات

اونجا موهام کم بود الان ببینی😅😁

منم توهمین سبک دیدم ۳۸۰ میگفت ولی گفت پارچش ایرانیه پرزمیده اینی که من خریدم تن خورش عالیه پارچشم جن ...

پس برامن 380😉😉😉

برامنم تنخورش عالیه همه عاشقش شدن 

ولی یکدفعه پوشیدم پرزش نمیدونم