2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی .همه باور دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 92 پست
اسلام این موضوع رد کرده اما خوب من بارها چیزای متوجه شدم که مربوط به زندگیم نبوده 

تناسخ؟

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبکه ۴ هر روز ۶ و ۳۰ راجب کسایی که یک بار مردن و برگشتن 

اصن وقت نمیکنم،اگه بتونم یه بار میبینم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

شک که میاد سراغ ادم انقد دروغ شنیدیم که به هیچی اعتماد نمیکنیم ، ولی خدا وجود داره ، حق الناس وجود داره ، خدا از حق خودش میگذره ولی مردم نه، ما افریده شدیم که به دیگران کمک کنیم تکامل پیدا کنیم ، دیشب اون اقارو دیدم که چون به همسرش بدی کرده بود اعمالش مثل یه گرگ ترسناک بود پس خدا از حق خودش گذشته بود و به اون ادم فرصت داد تا اشتباهش و جبران کنه ، کاش درس عبرتی بشه برای بقیه

اصلا به ماهیتش اعتقاد ندارم‌.

میدونی چی یه لحظه شکو به جون آدم میندازه؟ اینکه اگر ما برای کوچکترین کارها هم جواب پس میدیدم ینی سیاستمداران این مملکت خودشون به این قزیه اعتقادی دارن؟

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 

آقایی که پریشب اومد نمیتونستم به حرفاش شك کنم صداقتش برام ثابت شده بود .

لزومی نداره دروغ بگن . شرمنده که این حرفو میزنم ما سخنان پیامبرامون هم کم باور داریم شاید ی سریامون اصلا .

حالا که شاهد از نوع خودمون اوردن باز هم تکذیب می کنیم . دیگه چی میخواید؟؟ 👀

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
به هیچ وجه باور ندارم نمیگم اون دنیایی نیست.ولی یکی بره از اونور خبر بیاره دروغه بنظرم. دروغ میگن بی ...

نع دایی منم یه همچین تجربه ای داره تقریبا ده سال پیش برام تعریف کرده 

اسلام چیو رد کرده؟

تناسخ

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
2790
2778
2791
2779
2792