2777
2789
عنوان

خونه بخریم یا چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 23 پست
پس بشینید، حالا چرا میخواید بلند شید؟

چون هر دفعه تا ناراحتی پیش میاد خونه رو به رخمون میکشه ک اگ من نبودم شما صاحبخونه نمی شدین من با اینکه سهم دارم ازتون اجاره نمیگیرم و این حرفا یه جورایی همش منت میزاره با اینکه ما هم برابر با اون سهم داریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه یه میلیارد سهم ماس بجنورد 

پس دو طبقه ویلایی هست درسته؟ اگه درسته که تحمل کنید و بسازید با پدر شوهرتون، چون احتمالا با پول شما بشه یه واحد آپارتمان خرید ، و آپارتمان افت قیمت بیشتری داره نسبت به ویلایی ، و چون دو طبقه هست سهم العرصه خوبی دارید و آینده بهتری داره پس از دست ندین

پسرم تاج سرم

کجایین که خونه انقدر رشد داشته؟؟؟😳😳

ماهم‌۹۶ خونه خریدیم ۲۰۰ تومن الان شده یک و تیم 

همون قدری که همه حا رشد کرده 

خونه شما ۲۰ برابر شده 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
پس دو طبقه ویلایی هست درسته؟ اگه درسته که تحمل کنید و بسازید با پدر شوهرتون، چون احتمالا با پول شما ...

اره دو طبقس ولی نیمه سازه الان نمیتونن طبقه ی بالاشو کامل کنن چون هزینه ی زیادی میبره آهنو ملاتو تو کاریاش به این دلیل نمیفروشه ک هنوز یه پسر دیگه داره تو خونه هدفش اینه ک سهم خودشو بده ب اون پسرش ما ام نمیخوایم با وراث دست به یقه بشیم واسه همون میگیم تا پدرشوهرم زنده و سلامتن شکر خدا تکلیف خودمونو روشن کنیم مستقل بشیم 

کجایین که خونه انقدر رشد داشته؟؟؟😳😳 ماهم‌۹۶ خونه خریدیم ۲۰۰ تومن الان شده یک و تیم  همون قد ...

بجنورد خب این 2۰۰ متر زمینه ویلاییه حاشیه خیابونه مسلما قیمت بهتری بابتش میدن 

اره دو طبقس ولی نیمه سازه الان نمیتونن طبقه ی بالاشو کامل کنن چون هزینه ی زیادی میبره آهنو ملاتو تو ...

هر کاری میکنی بکن فقط با جاری تو ی ساختمون نباش که روزگارت سیاهه

چون هر دفعه تا ناراحتی پیش میاد خونه رو به رخمون میکشه ک اگ من نبودم شما صاحبخونه نمی شدین من با این ...

دقیقامث مایین بادوتاتفاوت ماخونه بابام 330مترهست 80مترش باهامون هست گفتن ب غریبه ندین و...حالانه خودشون دارن بدن نه میزارن راحت زندگی کنیم اذیتم میکنن موتدم چیکارکنم مابدبخت ده سال پیش پول نداشتن جهازبدن ی برگه دادن وده میلیون هم ازمون پول گرفتن گفتن حالا80مترش رلی شماحالاموندیم بین آب وآتیش

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون