منو همسرم سال 96 عقد کردیم سال 9۷ هم رفتیم خونه ی خودمون(خونه ای که همسرم با پدرش شریکی خریدن)سال 9۷ قیمت خونه 1۰۰ میلیون بود منو شوهرم تصیمیم گرفتیم طلاهامو بدیم ماشینمونم بدیم تا سهممون نصف به نصف بشه قبل از اون پدرشوهرم سهمش بیشتر بود الان نصف به نصفیم و قیمت خونمون شده ۲ میلیارد و اینکه خونه نیمه سازه ما طبقه ی اولیم حالا با این گرونیا نمیتونیم بسازیمش نه اینکه میتونیم سهم پدرشوهرمو ازش بخریم میخوایم بفروشیمش بریم و خلاص بشیم ازین شریک بودن مستقل بشیم ولی پدرشوهرم قصد فروش نداره واقعا موندیم چیکار کنیم
چون هر دفعه تا ناراحتی پیش میاد خونه رو به رخمون میکشه ک اگ من نبودم شما صاحبخونه نمی شدین من با اینکه سهم دارم ازتون اجاره نمیگیرم و این حرفا یه جورایی همش منت میزاره با اینکه ما هم برابر با اون سهم داریم
پس دو طبقه ویلایی هست درسته؟ اگه درسته که تحمل کنید و بسازید با پدر شوهرتون، چون احتمالا با پول شما بشه یه واحد آپارتمان خرید ، و آپارتمان افت قیمت بیشتری داره نسبت به ویلایی ، و چون دو طبقه هست سهم العرصه خوبی دارید و آینده بهتری داره پس از دست ندین
پس دو طبقه ویلایی هست درسته؟ اگه درسته که تحمل کنید و بسازید با پدر شوهرتون، چون احتمالا با پول شما ...
اره دو طبقس ولی نیمه سازه الان نمیتونن طبقه ی بالاشو کامل کنن چون هزینه ی زیادی میبره آهنو ملاتو تو کاریاش به این دلیل نمیفروشه ک هنوز یه پسر دیگه داره تو خونه هدفش اینه ک سهم خودشو بده ب اون پسرش ما ام نمیخوایم با وراث دست به یقه بشیم واسه همون میگیم تا پدرشوهرم زنده و سلامتن شکر خدا تکلیف خودمونو روشن کنیم مستقل بشیم
چون هر دفعه تا ناراحتی پیش میاد خونه رو به رخمون میکشه ک اگ من نبودم شما صاحبخونه نمی شدین من با این ...
دقیقامث مایین بادوتاتفاوت ماخونه بابام 330مترهست 80مترش باهامون هست گفتن ب غریبه ندین و...حالانه خودشون دارن بدن نه میزارن راحت زندگی کنیم اذیتم میکنن موتدم چیکارکنم مابدبخت ده سال پیش پول نداشتن جهازبدن ی برگه دادن وده میلیون هم ازمون پول گرفتن گفتن حالا80مترش رلی شماحالاموندیم بین آب وآتیش
سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون