2777
2789
عنوان

کنکوری های ۱۴۰۱ بیاید

84 بازدید | 17 پست

دخترا میخوام یه گروه تو تلگرام یا واتساپ بزنم واسه اونایی که جدی و با ساعت مطالعه ی بالا میخوان درس بخونن.که هم به هم کمک کنیم،هم توی جو درسی و فضای رقابتی باشیم،هم سولات مون رو از هم بپرسیم.هرکی پایه ست اعلام آمادگی کنه🌹

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم لیسانس حسابداری ام.نظام قدیمم.میخوام تجربی نظام جدید امتحان بدم،هدفمم فقط و فقط پزشکیه‌.

الان منابع رو گرفتم،کلاس ثبت نام کردم،درسا رو هم تا حدودی خوندم ولی ساعت مطالعه ام جوری نبود که به کنکور امسال برسم.میخوام از الان خیلی جدی واسه سال بعد بخونم

من خودم لیسانس حسابداری ام.نظام قدیمم.میخوام تجربی نظام جدید امتحان بدم،هدفمم فقط و فقط پزشکیه‌. ال ...

بیا امتحان کنیم ببینیم اصلا به درد میخوره یا حواسمون پرت میشه بیخود 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
خیلیم عالی.تو بهترین سن ممکن داری شروع میکنی.ان شاءلله که موفق باشی عزیزم🌹

نه بابا دبر شروع کردم دهم حتی کتابم ندارم برا تست هم از اسفند شروع کردم نمیدونم چرا اصلا به کنکور فکر نمی کردم  :/ به عبارتی تو باغ نبودم حس می کنم دیر شده

بیا امتحان کنیم ببینیم اصلا به درد میخوره یا حواسمون پرت میشه بیخود 

گروه درسی و .... متظورته عزیزم؟؟

کلا به نظرم هرچی بستگی به طرز استفاده اش داره.

اگه واقعا جو مون درس خون باشن خیلی تاثیر مثبت میزاره

گروه درسی و .... متظورته عزیزم؟؟ کلا به نظرم هرچی بستگی به طرز استفاده اش داره. اگه واقعا جو مون د ...

چند ساعت میخونی من امروز هیچی نخوندم امتحانای چرت مدرسه اعصابمو خورد کرده خوشبحالت همه وقتت برا خودته

نه بابا دبر شروع کردم دهم حتی کتابم ندارم برا تست هم از اسفند شروع کردم نمیدونم چرا اصلا به کنکور فک ...

هیچم دیر نشده.عزیزم خیلیا از آبان و آذر سال کنکور شروع کردند و موفق شدند.اینجوری رو حیه ات رو تخریب نکن.میدونی حتی اگه همین الان شروع کنی از چه قدر آدم جلو می زنی؟