2777
2789

من اصلا جوش نمیزدم از بعد این عمل بینی🥴 صورتم همش جوش میزنه ردشم آخه میمونه🥺

یکی یه روش خوب و درست حسابی بهم بگه

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از صابون تریاک و زردچوبه استفاده می کنم هر وقت برم حموم سفیداب می زنم ماسک سفیده تخم مرغ هم می زنم 

صورتم روشن شده لکه ها هم کم رنگ شده 

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
من از صابون تریاک و زردچوبه استفاده می کنم هر وقت برم حموم سفیداب می زنم ماسک سفیده تخم مرغ هم می زن ...

صابون تریاک و زرد چوبه همه جا دارن؟! 

ماسک سفیده تخم مرغ و تنها میزنین؟! 

صابون تریاک و زرد چوبه همه جا دارن؟!  ماسک سفیده تخم مرغ و تنها میزنین؟!

از عطاری بگیر 

اره اگ پوستت چربه ی مقدار آبلیمو بزن اگ خشکه گلاب بزن. ماسک رو رو صورت پخش کن بعد دستمال کاغذی رو بذار رو پوست وقتی خشک شد آروم دستمال رو از پوست جدا کن با آب ولرم و صابون بشور عالیه پوست شفاف میشه

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
من از صابون تریاک و زردچوبه استفاده می کنم هر وقت برم حموم سفیداب می زنم ماسک سفیده تخم مرغ هم می زن ...

ی پیج نظر سنجی گذاشته بود راجب صابون تریاک همه گفته بودن خوب نیست یا تا وقتی استفاده میکنی خوبه میگفت نکنید پوستتون معتاد میشه😅

از عطاری بگیر  اره اگ پوستت چربه ی مقدار آبلیمو بزن اگ خشکه گلاب بزن. ماسک رو رو صورت پخش کن ب ...

ممنونم