2777
2789
عنوان

عقب ماندگی فک پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 18736 بازدید | 42 پست
بله خیلی ممنون من نهایتا یه تاپیک دیگه میزنم. فقط اینکه ایشون الان راضین؟ 

بله فکر کنم راضی باشند چون چند سال قبل که دیدمشون خیلی خوشحال بودند و یکسال بود عمل کرده بودن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین مشکلو دارم 

اول بطور جدی تصمیم گرفتم جراحی کنم ولی بعد دیدم نمیتونم تحمل کنم تا چند ماه اختلال بوجود بیاد تو غذا خوردنم و اینقد اذیت بشم چون واقعا عمل سنگینیه 

تازه من لاغرم هستم اگه جراحی فک میکردم قشنگ میشدم پوست و استخون

پیشنهاد من اینه که اگه چاقی و میخوای لاغر کنی و هزینه شو هم داری این عمل رو انجام بده چون واقعا ارزششو داره و بعد یه مدت تغییر چهره تو حس میکنی 

من از آن روز که در بند توام آزادم❤️

موتور هیدرولیک وسیله‌ای است که دارای نوعی حرکت دورانی می‌باشد و کاربرد فراوانی دارد از قبیل به کار گیری آن در قسمت اتوماسیون هیدرولیک صنایع خودروسازی، صنایع معدن، صنایع فولاد، صنایع شیمیایی، صنایع سیمان، و خط‌های تولید ماشین آلات و دستگاه‌های هیدرولیک و…

من 18 سالمه برا منم دیر شده فقط جراحی یا اینکه فقط ارتودنسی کنم بالارو یکم دندوناشو بیارو عقب 

خب اینجور ارزش نداره 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
چجوری ارزش نداره؟ 

خب دندون باید کشیده بشه برای ارتودنسی نتیجه گیریشم برای ما که فکمون مشکل داره فقط ۵۰ درصده البته من قبلا پرسیدم الان شاید علم پیشرفت کرده باشه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
بین ۱۳ تا ۱۵ سالگی میشه با ارتودنسی حل کردعقب بودن فکو یا باید حتما زیر ده باشه ؟ 

معمولا زیر ۱۵ ۱۶ سال میشه حلش کرد با یه دستگاهی به اسم فیکس فانکشنال همزمان با ارتودنسی فک پایین یه مقدار میتونه جلو بیاد تو این سن