دوستان.من الان تو نی نی سایت یه تاپیک دیدم راجب همین زندگی پس ازمرگ.. یه خانمی یه نظری گزاشته بود .میخوام ببینم بنظرتون درست میگه ...خیلی برام مهمه بخدا....
بعد یکی ازین خانوم بپرسه خب حالا فرض محال ادم اونجا زندگی کرد تا قیامت و قیامت تکلیفش مشخص شد و رفت بهش یا جهنم خب بعدش چی؟! مگر میشه به انتها رسید ؟! زبونم لال پس این سیستم افرینش به اخر میرسه؟ این یعنی ضعف. به نظر من زندگی و حیات هییییچ پایانی نداره و دنیا به دنیا پیشرفت و تکمیل داره
میشه بیشتر توضیح بدی؟ من همیسه ب این فکر میکنم ک ما اون دنیا چ شکلی هستیم؟با اونجا چ شکلیه؟هیچی نمی ...
شما وقتی خوابی هزارجا میری ومیبینی و میچشیو بیدار میشی میبینیکلا یه ساعت بوده این یعنی لا زمان و لا مکان . جسمت توتخت و حواست میچرخه ومیگرده اما نمیتونی علمواگاهیاتوبا خودت تو خواب ببری . مثلا نمیتونیتو خواب مسئله حل کنی یا علمی کسب کنی اما پس از مرگ روحت با آگاهی های این جهانت وعلمت ادامه میده ورشدمیکنه
دنیا مزرعه الاخره. این حدیث ساده یه دنیا حرف توش هست. اگه خوشی آن دنیا را میخوای بهشت این دنیا برای خود و اطرافیانت رقم بزن. بهشت دنیایی که نه دل کسی را بشکنی و نه حق کسی را ضایع کنی وهمه هرچند بد هم باشن کنار شما شاد باشن. اصل دین یعنی مهربانی و همدلی. نماز روزه هامون اگه مارا این دنیا خوب نکنه مطمئنا اون دنیا برامون بهشتی رقم نمیزنه.
خب مگ خداوند نگفته در بهشت های برین سکنا می گزینید و از نهرها و درختان بهشتی استفاده میکنید؟ یعنی ز ...
عزیزم نه درخت از جنس این جهانه نه نهر وحوری وغیره . تو دنیای بعدی روند حرکتیادامه پیدا میکنه تا برسی به درخت آگاهی وچشمه ی علم . امااااا حرکت به مراتب آهسته تر ازین دنیاست واسه همین میگن مسیر این دنیا روتا میتونین استفاده کنین و اگاهی ها روبالا ببرین