fb_as مدیر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 201 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 18 پست بچه ها بنظرتون کسایی که اینجا میگن حس ششم داریم و ازشون یه چیزایی رو میپرسیم مثلا میگن فلان میشه و اینا درست میگن؟ یا الکیه؟ خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️ 1400/02/15 | 21:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vanilya عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2422 راجب بقیه هم میتونین حدس بزنین؟ پس یعنی اونایی ک اینجا تاپیک میزنن و مثلا حدس میزنن الکیه؟&nb ... بله و واسه خیلیا درست دراومدهولی جدیدا هفتاد درصد درست میتونم حدس بزنم بخاطر فراموشی و حواسپرتی که گرفتم نمیتونم درست فکر کنم .. تو یه درخت قشنگی منم پیچک ، جون میگیرم وقتی که دور تو میپیچم خودم تعلیق کردم:>
momoooooo عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 12394 یا دیشب موقع خواب حسم گف که فردا استادم میگه یا باشگاه ها باز میشه یا برای یه ماه تعطیلهامروز پیام اومد که استادم گفته تا یه ماه تعطیله لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(: درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
fb_as مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 201 یا دیشب موقع خواب حسم گف که فردا استادم میگه یا باشگاه ها باز میشه یا برای یه ماه ... بنظرت من باهاش ازدواج میکنم؟ خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️
fb_as مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 201 بله و واسه خیلیا درست دراومده ولی جدیدا هفتاد درصد درست میتونم حدس بزنم بخاطر فراموشی و حواسپرتی که ... بنظرت من باهاش ازدواج میکنم؟ 😶 خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️