2821
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 18 پست
راجب بقیه هم میتونین حدس بزنین؟  پس یعنی اونایی ک اینجا تاپیک میزنن و مثلا حدس میزنن الکیه؟&nb ...

بله و واسه خیلیا درست دراومده

ولی جدیدا هفتاد درصد درست میتونم حدس بزنم بخاطر فراموشی و حواسپرتی که گرفتم نمیتونم درست فکر کنم ..

تو یه درخت قشنگی منم پیچک ، جون میگیرم وقتی که دور تو میپیچم خودم تعلیق کردم:> 

یا دیشب موقع خواب حسم گف که  فردا استادم میگه یا باشگاه ها باز میشه یا  برای یه  ماه تعطیله

امروز  پیام اومد  که استادم گفته تا یه ماه تعطیله

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا دیشب موقع خواب حسم گف که  فردا استادم میگه یا باشگاه ها باز میشه یا  برای یه  ماه ...

بنظرت من باهاش ازدواج میکنم؟ 

خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️
بله و واسه خیلیا درست دراومده ولی جدیدا هفتاد درصد درست میتونم حدس بزنم بخاطر فراموشی و حواسپرتی که ...

بنظرت من باهاش ازدواج میکنم؟ 😶

خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز