2777
2789
عنوان

سرزبون داررراااااااااا بیاین

129 بازدید | 14 پست

سلام عشقای خواهر زنه رفیقه شوهرم با شوهرم ارتباط داره و علننم یجورایی با کاراشون تابلو کردن میخوام ی متن استوری بزارم راجع تلافی کردن بنظرتون چ متنی بزارم؟

فقط لطفا ی متن راجع تلافی کردن بگید همین

چی؟

خودت فهمیدی چی‌ گفتی گلم

خط اولو ترجمه کن

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی با همسرت صحبت کن

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

خواهر زنه رفیقه شوهرم‌ با شوهرم

دقیقا یعنی‌ چی بچه ها؟

فقط من متوجه نمیشم؟

عجب-پست-اولی#  

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

همین عبارت استوری برای   تلافی کردن جستجو کنید حتما عکسی که باب دلتون باشه پیدا میکنید

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂

گناه دارن بابا توروخدا ولشون کن اونارو نکش با دو خط استوری😐😑

پسرم دنیای منه😍😍😍منو باباش میمیریم براش🥰دنیای من تو چشماتون خلاصه میشه خداجونم هر لحضه بیشتر از قبل خوشبختمون کن یه مادردهه هشتادی💞🤱