2777
2789
عنوان

وقتی پسری...

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 47 پست
به به ببین کی بالاخره ریپلای کرد😁😍😍😍 قربونت برم🤩🤩🤩عسیسم

جون دلمممن🥰🥰😍😍نمیگی دلمون برات تنگ میشه😍😍

عزیزدلمی که😍😍💖💖

خوشحال شدم دیدمت😚😚😚😚

زود به زود بیا لطفا😍😍💖💖

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جون دلمممن🥰🥰😍😍نمیگی دلمون برات تنگ میشه😍😍 عزیزدلمی که😍😍💖💖 خوشحال شدم دیدمت😚😚😚😚 زود ...

😍😍😍منم همینطووور

چشم😁

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
چشمای خوشگلت پر نور😍🙏💟💟💖💖🌹🌹

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

عاقا من میگم هاته که باشه، با زَنا گرم میگیره که بگیره، فیلم مستهجن میبینه که ببینه، زنای مشکل دار رو فالو و لایک و دایرکت میکنه که بکنه،‌   آمممما در عوض ناموس پرسته😎 فکر میکنید واسه چی با زنا گرم میگیره؟؟ هاا؟؟🤨 واسه اینکه همه رو ناموس خودش میدونه میخاد مطمئن شه ناموساش خلافی چیزی خدای نکرده نکنن🧏 بابا یکم مثبت بیاندیشید خو😜

ای جان🥰 درگیرش نشو دختر خوب😊 حیفه توعه☺🥰

ن من ک سه ساله باهاش کات کردم یهو یادم افتاد گفتم بپرسم آخه خیلی می‌گفت ناموس پرستم ولی دنبال کثافت بازی بود همش 

عاشقتم😅😅😅💖💖💖💖

😂😂😂❤❤