2777
2789
عنوان

تاپیک عذرخواهی

199 بازدید | 0 پست

اتباع عزیز و محترم(اتباع افغان) 

سلام و درود بر شما

امیدوارم هر خاطره ی خوب یا بدی داشتید،من و هموطنانی که شماها رو خواسته یا ناخواسته رنجوندیم،به حرمت خالق(الله) و انسانیتمون،ما رو حلال کنید 

من واقعا به شما افتخار میکنم 

چون تا حالا ندیدم(نمیگم نیست_من ندیدم)یه اتباع افغانی گدایی کنه(واقعا زحمت کش و رنج دیده هستید خداییش) 

چون تا حالا ندیدم دست به ازدواجای موقت بزنید 

چون تا حالا ندیدم به دین و مذهب یا زبان و نژاد یا استان و شهرستان و شهر یا جنسیت خاصی توهین کنید یا یکی رو بالا ببرید

اتحاد شما(با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی)زبان زده  

متاسفانه چیزی که تو عده ی کمی از هموطنانم دیدم خود برتر بینی مطلق بوده  هر کسی خودشو بر حق و دیگری رو باطل،خودش رو عاقل و دیگری رو نا بالغ،خودش رو... (غیره)و دیگری رو... (غیره)فرض کرده 

اگر عقب ماندگی یی تو کشور شما هست،علتش جنگه وگرنه اتحاد شما رو و همینطور خودتونو خیلی دوست دارم و نسبت بهتون ارادت دارم

انشاءالله که کشورتون امن بشه به لطف خدا و این ماه عزیز(ماه مهمانی خدا)

انسانیت هیچ ربطی به دین و مذهب یا زبان و نژاد یا جنس(آقا_خانم)و جنسیت(ماده_نر)یا جغرافیا(زادگاه_سکونتگاه)نداره و این که رشد عقل و شعور و درک و فهم هم هیچ ربطی به هیچ گروه خاصی نداره بلکه بستگی به شرایط و خواسته و اقدامات آدما داره 

خیلی چیا شخصی و اختیاری و اکتسابی یه   

لطفا_احترام_بگذاریم#  

پ.ن.:خودم ایرانی یَم ولی باید یسری چیا رو میگفتم

انسانم_آرزوست#  

1378لطفا قبل از بروز هر حس و واکنشی به پیج ها نگاه کنید   شاید  کاربری باشه که باش اختلاف داشتید      زنده باد انسانیت با هر تنوع(دینی_زبانی_جنسیتی_جغرافیایی)و ویژگی(اخلاقی_رفتاری_افکاری_شخصیتی)و تفاوت(ظاهری_باطنی)و شباهتی(ظاهری_باطنی)  از انحراف_تعصب_تبعیض_تفکیک_تغییر دادنِ دیگران_قضاوت_کلی گویی_سوال شخصی بپرهیزیم           یک انسان سالار_یکتاپرست_همسن و سال گرای مثبت(0_2 سال بالا و پایین فرقی فرقی نداره_بیخیال کلی گویی نمیشه کرد)_روشنفکر متعادل(برای همه)هستم    اجازه نمیدم احدی از تفاوتا و شباهتا(که بین همه هست)سوءاستفاده کنه        سومین کاربری(سیناشاهینشهر)    just god