2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی گفت قبلت😂

دستش درد نکنه😂❤

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
یه سر به ساایت مادران بزن خودت برمیگردی😐💔👌🏻 پشمااام ساایت مادران مجاز نیس😐😐😐

خوب نیس اونجام فقط یه عده آزادی بیان دارن بیقیم باید خفه شن مثل اینجا

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
اینجا تاپیکای بی مفهوم زیاده هرچی سرچ کنی جواب سوالتو‌نمیگیری ولی شایت خانواده برتر  خوبه یکی م ...

اونجا خیلی مفید و خوبه ولی اصلا گرافیکش مثل نی نی سایت جالب نیست اینجا بخاطر گرافیک راحتی استفاده و البته تاپیکای جنجالی دوسش دارن

مگه اسم سایت بگیم نی نی یار تعلیق میکنع؟

اره میگه تبلیغ نکنید

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
خوب نیس اونجام فقط یه عده آزادی بیان دارن بیقیم باید خفه شن مثل اینجا

خودم میدونم خوب نیس گفتم اسی بره ببینه قدر بدونه

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
اونجا خیلی مفید و خوبه ولی اصلا گرافیکش مثل نی نی سایت جالب نیست اینجا بخاطر گرافیک راحتی استفاده و ...

کجاش مفیده یه عده پرخاشگر نشستن تا وقتی مخالفشون نگی خوبن فقط

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
خودم میدونم خوب نیس گفتم اسی بره ببینه قدر بدونه

اها😅🥰

چرا؟چی میگن مگه؟

بزار دهنم بسته بمونه😐💔

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
هنوز مادران رو ندیدی پس

خیلی تبلیغات میکنن از سایتشون

نی نی سایت بدیش اینه ک نمیزارن ادم تو تاپیک حرف بزنه میترکونن

و نمیشه تاپیک خودتو بترکونی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|