2777
2789
عنوان

عروسک خرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 38 پست
بببن عروسک تپلی نیست  لاغره  و ۹۰سانته  دوخت عروسک هم محکم نیست من که باهاش بازی ن ...

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی

□●من میدانم خداوند آینده مرا زیبا رقم زده است.♡❞

اسی این شبیه دومیه

ولی ارزون تره

ولی نمیدونم شما کجا هستین و ارسالش برا شما چقد میشه

سلام. یه محصولی توی بازار اینترنتی باسلام پیدا کردم که فکر کنم بپسندی. قیمتش ١٦٠,٠٠٠ تومنه، ولی یه امکانی دارم که می‌تونم به دوستام ٣٠ هزار تومن تخفیف بدم. مثلا برای شما که آشنای منی،میشه ١٣٠,٠٠٠ هزار تومان
https://basalam.com/arosaksazanbartara/product/696513?ref=m3qn5&sh=whatsapp-m3qn5-product-referral-app : https://basalam.com/arosaksazanbartara/product/696513?ref=m3qn5&sh=whatsapp-m3qn5-product-referral-app 
@basalamiha

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی این شبیه دومیه ولی ارزون تره ولی نمیدونم شما کجا هستین و ارسالش برا شما چقد میشه htt ...

آره گلم همونه ولی ۳۰ تومان هزینه پستشه

آره گلم همونه ولی ۳۰ تومان هزینه پستشه

اهان خودت اونو از باسلام دیدی؟😅😅

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
اره😁

😂😂

خوبه

اگه عضو نبودی والان از لینک عضو میشدی

۳٠ تومنش رایگان میشد

😂😂 خوبه اگه عضو نبودی والان از لینک عضو میشدی ۳٠ تومنش رایگان میشد

واقعا؟

مرسی که گفتی الان با شماره مامانم عضو میشم😘

واقعا؟ مرسی که گفتی الان با شماره مامانم عضو میشم😘

اره 

خواهش

با لینکی که دادم عضو شو