2777
2789

من 13 شدم خالم مسخرم کرد گفت زودرسه😐

دخترش 11 شد گفت تو دیررس بودی😐

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واا 🤣🤣

والا بخدا کلا هر کاری من کنم میگه اشتباهه دختر من درسته 

من 15 سالنه سایز س.ی.ن.ه ام 75 ، دخترش الان 13 سالشه تخته تخت هیچی نداره بعد میگه تو مریضی و چقدر زشته و... بعد برای دخترش پنبه میزاره ک همه فکر کنن ی چیزی داره😐

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

به هرمون مادر برمیگرده 

خواهرم ومادرم ،خاله ام، دختر خاله ی مامانم ،خالیه مامانم ،باز الان دختر خاله خودم تو ۱۷ پریود شد

همگی تو سن ۱۷،۱۸،۱۹ پریود شدن 

خودمم ۱۶

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
والا بخدا کلا هر کاری من کنم میگه اشتباهه دختر من درسته  من 15 سالنه سایز س.ی.ن.ه ام 75 ، دختر ...

دلم میخاد خالتو ازنزدیک ببینم🤣🤣🤣

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️
😂😂😂این خالت دیوونست جدی میگم تو تاپیکا قبلیت هم بودم

اره بابا کلا خانواده باهاش مدارا میکنن فقط با من اینجوری نیست هر کسی نیم پله توی ی چیزی ازش بالاتر باشه شروع میکنه به مسخره کردن