2777
2789
عنوان

میخوام برم دکتر .......... شرمنده که میزنم این تاپیکو

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 51 پست
چرا تمیز میشه فقط خیلی صاف نمیشه  حساس نباش  همین که تمیز باشی کافیه

ممنون عزیزم 💖

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیکار کنم روم نمیشه😢

میخوای بری دکتر چیکار کنی اصن😐 

خلاف جهات رویش مو بزن

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
تو چه گناهی کردی؟  اصن مگ دکتر شوهرته ک...  مهم نباشه برات اون وضیفشه کارشو انجام بده چه ...

😂😂😂اخه گفتم زشته یوقت بدش نیاد زن هست دگتر😂💔

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
فک نمیکنم تا اون حد ایرادی باشه . یکی از سوالات بزرگ زندگیم اینه ک چرا باید اون محل مو رشد کنه؟! اخه ...

همینننن😭

اونا عادت کردن نترس اون بخواد معاینه کنه به پوستش چیکار داره

مرسی عزیزم گفتم یوقت بدش نیاد من همیشه وسواس دارم ک بو ندم فلان نباشم فیسان نباشم

😂😂😂اخه گفتم زشته یوقت بدش نیاد زن هست دگتر😂💔

😅😅😅😅بدش بیاد درک 

حرفام_شعاره# من  خودم اگه باشم اصن به خاطر همین موضوع نمیرم

ولی# تو اینجوری نباش😀

بزرگ ترین رویای زندگیم اینه که جهان گرد شم و همه عمرمو تو جهان گردی بگذرونم و زندگیم بشه پر از تجربه... دوس دارم خونم تو کوله پشتیم باشه😅ولی همونطور که گفتم این فقَط رویاست.. 😒:) 
واسه چی می ری؟ عفونت داری؟  واسه عفونت معاینه می کنه

اره گلم

😅😅😅😅بدش بیاد درک  حرفام_شعاره# من  خودم اگه باشم اصن به خاطر همین موضوع نمیرم ول ...

پس نرم😢بدش میاد؟

فک نمیکنم تا اون حد ایرادی باشه . یکی از سوالات بزرگ زندگیم اینه ک چرا باید اون محل مو رشد کنه؟! اخه ...

سلام عزیزم صبح بخیر 

چون مو حاصل فعالیت هایِ داخلی بدن هست 

و مواد زائد این فعالیت ها به صورت مو میزنه بیرون 

و بیکینی و زیر بغل هم بیشترین ترشحات رو داره باعث میشه موی بیشتر داشته باشه اینم جواب بزرگترین سوال زندگیت 😂🌹

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍
اره گلم

من زاج سفید گرفتم از عطاری با اون درمان کردم عفونتو از نی نی سایت یاد گرفتم یه عدس زاج و یه قاشق عسل طبیعی یه قاشق روعن زیتون ریختم اپلیکاتور تزریق کردم بعد ده دقیقه پاشدم شستم خوب خوب شدم دیگه عفونت می ره