2777
2789

واقعا یعنی چی هرکاری ازمون میخواد خوندن درساش مخصوصشو میخواد رانندگی کتاب داره همه چیز اموزش خودشو داره ولی جز بدنیا اوردن بچه ای که بی گناهه. بچه ای که هیچ اختیاری نداره ، کاش قبل از اینکه بخوایم بچه دار بشیم ببینم اصلا خودمون شوهرمون صلاحیت نگهداری بچه رو داره؟ مشکل اعصاب و روان نداره؟ خیلیا گفتن درست میشه بچه بیاد ولی نشده💔 بچه اومد ولی همون بود💔 مثل بعضی پدرا و مادرایی که میگن زن بگیره درست میشه شوهر کنه درست میشه بدیم بره ابرومونو میبره واقعا چرا اینطورین بعضیا؟ چرا بعضیا بچه رو برده خودشون میدونن؟ چرا همه روی گیرای مزخرف و الکیه پدر مادرا برچسب نگرانی میزنن؟ درصورتی که نمیگن ممکنه بعضی حرفام آسیب روانی بهش وارد کنه وقتی بچه ای رو میخوایم دنیا بیاریم قبول کنیم که بردمون نیست و ما هم صاحبش نیستیم حق انتخاب داره اختیار داره اون بچه ازادی میخواد شجاعت میخواد کاش بجای اینکه خجالتی بارمون میاوردن جسور بودنو بهمون یاد میدادن شجاعتو یاد میدادن مستقل بودنو یاد میدادن نمیکردن تو گوشمون که تووو اگه بخوای خوشبخت بشی باید یه شوهر خوب پیدا کنی تا خوشبختت کنه وگرنه بدبختی متاسفم واسه اینجور خانواده ها که خانواده خودمم جزوشونن کاش بجای اینکه مودب بارم میاوردن بهم یاد میدادن دختر باید روی پای خودش وایسه کارکردنو بهم یاد میدادن ولی گفتن دختر که بلند نمیخنده دختر که موهاش بیرون نمیزنه از شالش دختر که... دختر باید سرشو بزاره زمین و بمیره همین 💔دختر بودن خیلی سخته خیلی 💔💔درد دختر بودنو نمیدونم چجوری بگم که درکش راحت باشه ولی کاش یاد بگیریم تا وقتی نمیتونیم دختری رو خوشبخت کنیم بدنیا نیاریمش اگه بدنیا اومد روحشو نخراشیم آسیب نزنیم 

میگذره این روزا برای همتون ارزوی سلامتی میکنم خدایا شکرت ❤

خداروشکر#

عزیزان لطفا برای عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستید.❤اخه خیلی تعریف شنیدم از دعای نی نی سایتیا😍❤من میخوام خیابونای شهرو با تو گَز کنم💔دارمش ولی ندارمش💔💔بعضی موقع ها همه چیز هست ولی به جز اونی که باید باشه🥺💔کنکور دارم امسال برام دعا کنید😍❤ کاربری هستم بدون اینکه قضاوتت کنم جوابتو میدم 🙃😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بورسم ازمون نمیخاد

بلخره باید یه چیزی بلد باشی و ازش سر دربیاری 

عزیزان لطفا برای عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستید.❤اخه خیلی تعریف شنیدم از دعای نی نی سایتیا😍❤من میخوام خیابونای شهرو با تو گَز کنم💔دارمش ولی ندارمش💔💔بعضی موقع ها همه چیز هست ولی به جز اونی که باید باشه🥺💔کنکور دارم امسال برام دعا کنید😍❤ کاربری هستم بدون اینکه قضاوتت کنم جوابتو میدم 🙃😍

من مجردم ولی تصمیم دارم ازدواج کردم قبل اقدام برای بارداری اول درمورد اقدام برای بارداری کلی مطالعه کنم(اینکه چی باید بخوری  و چی خوبه و چی بد )بعد ک باردار شدم کل ۹ ماه رو روزی ۲ ۳ ساعت درمورد تربیت بچه مطالعه کنم .دلم میخواد بچم یه انسان قوی و باهوش و با اراده و با اعتماد به نفس باشه  و هروز چیزی برای یاد دادن بهش داشته باشم  

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.
من مجردم ولی تصمیم دارم ازدواج کردم قبل اقدام برای بارداری اول درمورد اقدام برای بارداری کلی مطالعه ...

امضات چه خوب بود😅 بله منم مثل تو درسته خانوادم خیلی اذیت میکنن ولی میخوام مادر خوبی بشم برای دخترم و ثابت کنه دختر بودن خیلی خوبه فقط باید توی خانواده ای که بهش بها میدن باشه 

خیلی قشنگ گفتی افرین ....خانواده منم همینطورین ولی من امیدوارم مادرخوبی برای دخترم باشم 

منم مثل تو امیدوارم مادر خوبی باشم دراینده دخترم به همه ثابت کنه که دختر بودن خوبه ولی باید تو خانواده ای باشن که بهشون بها بدن 

امضات چه خوب بود😅 بله منم مثل تو درسته خانوادم خیلی اذیت میکنن ولی میخوام مادر خوبی بشم برای دخترم ...

من دلم میخواد از همههه نظر کار کنم روش.حتی تا اینکه چجوری بارش بیارم نژاد پرست نباشه چیکار کنم با حیوونا مهربون باشه چیکار کنم روحیه دلسوزی داشته باشه و به بقیه کمک کنه و به همه اینا فکر کردم😁

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.