2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 38 پست
عه این چ حرفیه اخه☹☹مگ‌من گفتم انتظار داشتم باردار باشم گفتم یه تست بزنم همینجوری.بعد ربطی نداره بعض ...

فردا برو آزمایش بده اگر مثبت بود بیا اینجا اعلام کن من کنجکاو شدم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه این چ حرفیه اخه☹☹مگ‌من گفتم انتظار داشتم باردار باشم گفتم یه تست بزنم همینجوری.بعد ربطی نداره بعض ...

شرمنده اگه ناراحت شدی بله میدونم بعضیا بعده پاک شدن باردار میشم خواستم بگم حساس نباش فقط خودتو اذیت میکنی توکل بخدا من خودم یبار صبح‌ها حالت تهوع داشتم یبارم بالا آوردم گفتم صددرصد باردارم اما نبودم 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
شرمنده اگه ناراحت شدی بله میدونم بعضیا بعده پاک شدن باردار میشم خواستم بگم حساس نباش فقط خودتو اذیت ...

حق باتوست ولی باور کن هیجانی ک داشتم فقط ۳ ماه اول اقدامم بود الان اقدام ۵ هستم اصلا هیجان ندارم همش دنبالش باشم علائم های زیادی رو داشتم ماهای قبل  ولی الان دیگ عادی شده و تستم نمیخواستم بدم گفتم پریود میشم معلوم میشه

ولی واقعا احساس تهوع دارم معده درد  هیچی نخوردم همسرم سیگار میکشه بوش اذیتتم میکنه یهو گر میگیرم احساس تهوع میده هر بویی میخوره بم.شاید اصلا بخاطرچیز دیگ باشه این حالتم ولی گفتم بی بی بزنم ک دیدم هاله انداخته باور کن اینجا تاره معلوم نیست منم گفتم با چشم برزخی انکاری یه خطیه

ممکنه بتا خییییییلی کم باشه

هاله زد بعدش تاخیر نداشتی دیگ پریود شدی؟؟

هنوز نشدم باید بشم ۵روز دیگه 

ولی لگنم تیر میکشه و پهلوهام

کمر درد دارم.

سردرد مکرر.

تکرر ادرار.

گاهی سینم تیر میکشه

ترشحم دارم کمی

یکممممم تهوع شبها مخصوصا

حق باتوست ولی باور کن هیجانی ک داشتم فقط ۳ ماه اول اقدامم بود الان اقدام ۵ هستم اصلا هیجان ندارم همش ...

انشاا.. که بارداری منم دقیقا اولاش همین‌طوری بودم ولی الان دیگه از یسالم بیشتر شده بیبی‌ام نمیزنم منتظرم پریود بیاد 😂

اگه باز این علایمو داشتی بزار یمدت بگذره یبار صبح بیبی بزن انشاا.. که مثبته 

مثبت بود خبرم کن 😉

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
2790
2778
2791
2779
2792