2777
2789

لطفاااااااا اگ کسی میخواد بهم بگه 

کارت ملی میدم 

اینجا برا یکی از خانومای سایت رفتم خیلی راضی بودن 

بعد ماه رمضون خواستین ناهارم خودم میارم🥺

خیلی تمیز میکنممممممممممم 

کرونا ندارم 

ماسک میزنممممم 

اگ میخواید درخواست دوستی بدید❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

میشه قبل از هرچی قول بدی ب حق این شب عزیز گزارش نزنی؟حتما نیاز داشتم ک تاپیک زدم❤️

امضام رو بخونید...

🔴خانوما من برای امواتتون
و برای حاجات خودتون قران میخونم
و براتون همون لحطه تو واتساپ ویس رکورد میکنم این بابت بحث اعتمادش(حق دارین سواستفاده تو فضای مجازی زیاد شده)
من دارم اسم از قران میارم
امام علی ب کمرم بزنه اگه من بخوام از کسی سوءاستفاده کنم
من بخاطر شرایطی ک دارم مجبور شدم اینکارو کنم.
هزینشم هرجی خودتون هدیه کردید

🔴لطفا اگ کسی میخواد درخواست دوستی بده🔴
نمیتونم به دوستان و اقوام خودم بگم که مثلا من قران میخونم برای اموات و حاجاتتون چون نگاهشون ترحم امیز میشه و توانایی مالی برای این کار یا تدریس ب بچه هاشون رو ندارن.من گاهی همینطوری بشون ریاصی یاد میدم.
منو ب دوست اشنا معرفی کنید

🔴بچه هاتون ک ریاصیشون اشکال دارن و ضعیفه من با تسلط بالا و بیان خوب براشون توضیح میدم.فقط اگ حتما میخواید و قطعیه بهم بگید یکی از خانومای سایت بهم گفت برا بچه کلاس هشتمم میخوام فیلم گرفتم نمونه سوال آماده کردم ولی بعدش دقیقا روز تدریس گفت نمیخوام🥺

🔴خانومای اصفهانی نظافت انجام میدم  برای یکی از خانومای سایت انجام دادم راضی بودن خداروشکر و گفتن خونه جدید رفتن حتما بهم میگن ک دوباره برم

برای امواتتون و حاجات خودتون قران میخونم و ویسش رو همزمان رکورد میکنم و واتساپ براتون میفرستم(هزینه کمتر از همه جا).تدریس ریاضی پایه اول تا نهم(نصف هزینه اصلی).لطفا اگ کسی خواست بهم درخواست دوستی بده.لطفا برای حل مشکلاتم صلوات بفرست.کاربر خدایا تنهام نذار بودم ک ترکیدم.