بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از اطرافیانم کسی بود که گرفت . معمولا ۳،۴ تومنه باید یه بچه داشته باشی و زیر ۳۰ سال هم ...
قانون بجه داشتن واسه چیه؟
و سوال دیگه: اکه انقد ضرر داره، پس فریز تخمک واسه اینده خود ادم هممنطقی نیست. درستع؟ منظورم اینه ک اگه کسی مثلا در دهه بیست بخواد فریز کنه ک دهه چهل بچه دار بشه.
نمیشه؟
از کجا میدونی ک باعث نازایی میشه؟
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
قانون بجه داشتن واسه چیه؟ و سوال دیگه: اکه انقد ضرر داره، پس فریز تخمک واسه اینده خود ادم هممنطقی ...
بچه داشتن احتمالا برای اطمینان از کیفیت تخمکه . یهو نشه خود طرف مشکل داشته باشه اصلا 😅
ببین برای خود ادم فرق داره و اتفاقا خیلی خوبه از این جهت که تو سن پایین قطعا کیفیت تخمک ها بهتره . و اینکه ادم برای خودش یکبار میخواد انجام بده . اما اهدا کننده ها متاسفانه خیلیاشون این کار تبدیل به شغل شده براشون . البته محدودیت داره ها ، یعنی قانونیشو بخوای در نظر بگیری یه نفر یکبار بیشتر نباید اهدا کنه (اما نظارتی نیست متاسفانه ) . رو این حساب اون خانم داره سیستم هورمونی بدنشو به فنا میده و شانس خودشو هم برای اینده کم میکنه . تازه گاهی تخمک های زیادی ازاد میشه و اصطلاحا طرف هایپر میشه و درد های شدیدی هم تحمل خواهد کرد تا یه مدت
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....