2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از اطرافیانم کسی بود که گرفت . 

معمولا ۳،۴ تومنه 

باید یه بچه داشته باشی و زیر ۳۰ سال هم باشی فکر کنم

بله ضرر داره راستشو بخوای چون کلی دارو میگیری برای تحریک تخمک گذاری . شانس خودتم در اینده برا بجه دار شدن کم میشه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

😬😶عجب زمانه ای شده

اشکالش چیه؟ کار یه بنده خداهایی راه میوفته. ایشونم اگه ب پول نیاز داشته باشه، کارش راه میوفته

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
از اطرافیانم کسی بود که گرفت .  معمولا ۳،۴ تومنه  باید یه بچه داشته باشی و زیر ۳۰ سال هم ...

قانون بجه داشتن واسه چیه؟

و سوال دیگه: اکه انقد ضرر داره، پس فریز تخمک واسه اینده خود ادم هم‌منطقی نیست. درستع؟ منظورم اینه ک اگه کسی مثلا در دهه بیست بخواد فریز کنه ک دهه چهل بچه دار بشه. 

نمیشه؟ 

از کجا میدونی ک باعث نازایی میشه؟

قانون بجه داشتن واسه چیه؟ و سوال دیگه: اکه انقد ضرر داره، پس فریز تخمک واسه اینده خود ادم هم‌منطقی ...

بچه داشتن احتمالا برای اطمینان از کیفیت تخمکه . یهو نشه خود طرف مشکل داشته باشه اصلا 😅

ببین برای خود ادم فرق داره و اتفاقا خیلی خوبه از این جهت که تو سن پایین قطعا کیفیت تخمک ها بهتره . و اینکه ادم برای خودش یکبار میخواد انجام بده . اما اهدا کننده ها متاسفانه خیلیاشون این کار تبدیل به شغل شده براشون . البته محدودیت داره ها ، یعنی قانونیشو بخوای در نظر بگیری یه نفر یکبار بیشتر نباید اهدا کنه (اما نظارتی نیست متاسفانه ) . رو این حساب اون خانم داره سیستم هورمونی بدنشو به فنا میده و شانس خودشو هم برای اینده کم میکنه . تازه گاهی تخمک های زیادی ازاد میشه و اصطلاحا طرف هایپر میشه و درد های شدیدی هم تحمل خواهد کرد تا یه مدت

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بچه داشتن احتمالا برای اطمینان از کیفیت تخمکه . یهو نشه خود طرف مشکل داشته باشه اصلا 😅 ببین برای خ ...

چرا خوب تخمدان تحریک میکنن؟🤔

ادم عادی هرماه یکی دوتا تخمک داره دیگه

بیشتر میخوان ک مطمین بشن میتونن بردارن؟