2777
2789
وااای چ بد ... خدا بهت صبر بده اسی 

خیلی بده هر کی هم بیاد خونش باید بدونه که خدایی نکرده مبتلا نشه من وقتی داشتم یک شبانه روز بستری بودم چون همش ترس از آشامیدن خون بچه هامون داشتم هیچ نمی‌خوابم 

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 
دیدم رو مبلم هست نور انداختم دیدم پره تو کل خونه من وسواسم خیلی تمیز میکنم نمیدونم از کجا اومدن بدبخ ...

حتما یکی خونش داره شمارفتین یا باخودشونآوردن براتون‌

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی بده هر کی هم بیاد خونش باید بدونه که خدایی نکرده مبتلا نشه من وقتی داشتم یک شبانه روز بستری بود ...

وااای ی لحظه ترس وجودمو گرفت چند روزیه منو دخترمو گزیدن نمیدونمم از کجا نکنه ماهم داریم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
خیلی بده هر کی هم بیاد خونش باید بدونه که خدایی نکرده مبتلا نشه من وقتی داشتم یک شبانه روز بستری بود ...

وای چه بد عکسشو نداری 

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
دیدم رو مبلم هست نور انداختم دیدم پره تو کل خونه من وسواسم خیلی تمیز میکنم نمیدونم از کجا اومدن بدبخ ...

نترس عزیزم،ی دعا هست بنام دعای دفع حشرات موذی،گوگل کن پیداش میکنی،حتما بخون ...ان شاءالله از بین می‌ره🤲

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

چ شکلیه من تمام بدن خودمو دخترمو گزیدن نکنه ما هم داریم 

عزیزم بوی بادام داره قهویی رنگه بکشی خون داره 

نمیدونم خب پیشمهندس که نمیشه رفت قاعدتا باید پیش دکتر رفت البته همینطوری گفتم تجربه ندارم

یه حشره هست ک فقط خون میخوره....

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
وای چه بد عکسشو نداری 

نه عزیزم سرچ‌کن میاد من الان که یادش کردم قلبم درد گرفت چون مکافاتی داشتم باش کارم به بیمارستان کشیدالان خداروشکر خیلی مراقبت همیشه خونمو چک میکنم 

خداروشکر خلاص شدی 

آره خداروشکر چون گفتم همه سرویسم رو سوزوندم بخدا نو بودن اما فدای سر بچه ام 

ندیدم هنچین چیژی تو خونم انشالله ک نباشه از اسی هم زودتر نابود بشن 

انشالله 

نه عزیزم سرچ‌کن میاد من الان که یادش کردم قلبم درد گرفت چون مکافاتی داشتم باش کارم به بیمارستان کشید ...

یعنی با سم پاشی از بین نمیرن

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
یعنی با سم پاشی از بین نمیرن

نه عزیزم نمی‌رم هرکس سم پاشی کرده فقط پول حروم کرده چون خودشون رای درز درا یا کمدا یا رختخواب وپتو ومبل هستن