2777
2789
اع اومد رایگانه که دمت گرم

منم چن سال پيشا نزدیک بود کلی پول بدم بخرم😂

الان هر پکیجی که بخوای کانالا رایگان گذاشتن، تک و توک باشه که نداشته باشنش

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چن سال پيشا نزدیک بود کلی پول بدم بخرم😂 الان هر پکیجی که بخوای کانالا رایگان گذاشتن، تک و توک ...

نگا کلیپه رو باز کردم همچین با فونت درشت نوشته پول ندی حرامه ک میگم جذبش واسه من برعکس جواب نده بزنه ب کمرم

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت
نگا کلیپه رو باز کردم همچین با فونت درشت نوشته پول ندی حرامه ک میگم جذبش واسه من برعکس جواب نده بزنه ...

اينجوري میکنن که عذاب وجدان بگیری

وگرنه واقعا 2،3میلیون نمی ارزه 

فوقش 100تومن 200 تومن می ارزه به نظرم

همون حرفاي کوین ترودو رو مياد يه کم آب و تاب ميده میگه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اينجوري میکنن که عذاب وجدان بگیری وگرنه واقعا 2،3میلیون نمی ارزه  فوقش 100تومن 200 تومن می ار ...

مرسی که دو، سه میلیون  نذاشتی بره تو پاچم عشقم    

شب قدر دعات میکنم   . قانون جذبم همین اولش کارکرد خدایا شکرت  

من دورشون خریدم وخیلی هم راضی هستم البته تازه ماه دوم هستم ولی به قول خودش جذابی ریزی داره خودشو نشو ...

ایشالا موفق باشی عزیزم ... 

مرسی که دو، سه میلیون  نذاشتی بره تو پاچم عشقم       شب قدر دعات میکنم   ...

مرسي عزیزم دعام کن😘❤