2777
2789

من چند روزه خیلی کمر درد دارم ولی امروز خیلی خیلی بیشتر کمر دارم 

امشب مامانم ومادرشوهرم اینا از شهرستان اومدن خونه ما بعد دیدن من فقط رو مبل دراز کشیدم و پتو مسافرتی رو پامه خیلی ترسیدن اولش گیر دادن بریم دکتر بعدش باهاشون حرف زدم بیخیال شدن 

اینا دو سه هفته میمونن و مطمئنم هرروز میخوان به من گیر بدن 

چطوری رفتار کنم تا بهم گیر ندن و ناراحتم نشن ؟؟

مامان شما هم‌ رو بارداری‌تون حساس بود؟؟

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتاشون باهم میمونن؟ خدا صبرت بده پس

مامان من کلا منفی نگره. اون بود میگفت داری سقط میکنی. منم هیچ دردیم رو بهش نگفتم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یعنی بارداری و کمر درد شدید داری و دکتر نمیری؟؟؟؟؟  عجباااا

از دکترم پرسیدم بهش زنگ زدم گفت طبیعیه 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

زنگم بم نزد مامانم حساسیت کجا بود

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

آره بنده خدا خیلی هوامو داشت عزیزم شماهم اگه می بینی درد زیاد شد حتما حتما برو دکتر تاهم خیال اونا راحت باشه هم خودت

واسه رسیدن به حاجتم و شادی روح پدرم یه صلوات مهمونم کن ممنون⁦♥️⁩🙏🌹