2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا مجردم، قصد ازدواجم ندارم سیر نشدم از زندگیم که😂😂😂 در زمینه کاریم هست

خداروشکر...من از وقتی جوین شدم نی نی سایت همه میخان جدا بشن😂اگه موقعیت شغلیت رو بهتر میکنه و درامدو امنیت شغلیتو بالا میره حتما انجام بده ان شالله ک اون چیزی ک بهترینه میشه واست

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
خداروشکر...من از وقتی جوین شدم نی نی سایت همه میخان جدا بشن😂اگه موقعیت شغلیت رو بهتر میکنه و درامدو ...

نینی سایتیا رد دادن بخدا.اصلا فکرتو درگیر اونا نکن😂😂

همون دیگه ریسکه،ممکنه همه پولم بپره. ممکنه جواب بده.

اما امیدوارم کع جواب بده. ممنونممم❤

نینی سایتیا رد دادن بخدا.اصلا فکرتو درگیر اونا نکن😂😂 همون دیگه ریسکه،ممکنه همه پولم بپره. ممکنه ج ...

نکنه میخای بزاری سرمایه گذاری و بورس؟؟؟؟؟؟

نکنه میخای بزاری سرمایه گذاری و بورس؟؟؟؟؟؟

نه بابا اصلاااا.

میخوام رو شغل اینترنتبم خرجش کنم. دارم قرضش میکنم اگه موفق نشم به فنا میرم سر پس دادنش.

آنلاین شاپ لوازم آرایش دارم

نه بابا اصلاااا. میخوام رو شغل اینترنتبم خرجش کنم. دارم قرضش میکنم اگه موفق نشم به فنا میرم سر پس د ...

الان ک کلی این انلاین شاپا ترند شده و همه هم خرید میکنن چرا ک‌نه؟؟؟ فقط اول سعی کن با تبلیغات مشتری پیدا کنی چیزای خوب و باکیفیت بیاری...امیدوارم ک موفق باشی و ۱۰۰برابر اون پول بهت برگرده💕

الان ک کلی این انلاین شاپا ترند شده و همه هم خرید میکنن چرا ک‌نه؟؟؟ فقط اول سعی کن با تبلیغات مشتری ...

آرهه قصد دارم تبلیغات کنم کلی. لامصبا جدیدا انقدر با فیک بالا اومدن که باید خیلی بگردم بلکه پیج خوب به پستم بخوره. مرسییی ایشالااا.جالبه طرز فکرا چقدر میتونه متفاوت باشه😍حس میکنم تفکر مثبتی داری کلا. سر یه تاپیک دیگه ام بحث همین بود یکی برگشت گفت انقدر دست بالا دست هست تو لوازم آرایش نمیشه درآمد داشت،یکیم مثل تو انرژی مثبته😍❤

کلا دعا کن واسه آرامش پیدا کردنم،چون کلی کارای دانشگاه و پیجم باهم قاطی شده خیلی داغونم. نمیدونم از کدوم ور انجام بدم. آخرم هر دو میمونع.😑🙃

آرهه قصد دارم تبلیغات کنم کلی. لامصبا جدیدا انقدر با فیک بالا اومدن که باید خیلی بگردم بلکه پیج خوب ...

منکه لباس زیرو ارایشم همش انلاین هس خب وقتی یکی کارش خوبه دقیقا سایز تو میفرسته یا لوازم ارایش با کیفیت چرا نباید بخریم؟؟؟؟ عزیزم تو بهرچی فک کنی تمام کائنات دس ب دس هم‌میدن تا تو بهش برسی ب اونایی هم ک میگن نمیتونی بگو باشه😎 سهی خودتو بکن ب هردو برسی قربونت ان شالله که تو هردو کارت موفق میشی 💕

منکه لباس زیرو ارایشم همش انلاین هس خب وقتی یکی کارش خوبه دقیقا سایز تو میفرسته یا لوازم ارایش با کی ...

مرسیییی عزیزمم کلی پیامت انرژی دادا😍😍😍

من سعی دارم تو کارم با بقیه آنلاین شاپا متفاوت باشم. جنسام با کیفیت هست. اما برعکس بقیه همکارا که مشکلی پیش بیاد اصلا قبول نمیکنن من بعد فروشمم جواب گو هستم به همه. حس میکنم این یکی از نقاط مثبت کارمه. البته امیدوارم روز به روز بتونم پیشرفت کنم و اینجوری ادامه بدم. حس میکنم همین یه مورد هم کلی میتونه منو بندازه جلو💪

واقعا کع درست میگی❤ انشالله من تلاشمو میکنمممم😍❤💪

مرسیییی عزیزمم کلی پیامت انرژی دادا😍😍😍 من سعی دارم تو کارم با بقیه آنلاین شاپا متفاوت باشم. جنسا ...

قربونت عزیزم💕