2821
2789
عنوان

یاد گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 21 پست
😘💚 ان شاءالله در اینده پر از اتفاقای خوب براتون باشه که حسرت گدشته رو نخورین

ان شاءالله...ولی کاهی وقتا یه تصمیم یه حرکت..همه‌ی آروز هاتو بهم میزنه..

زندگی ... پانتومیم هست...حرفت را به زبان بیاوری.....بااااااختی🖤🖤🖤

ببینید باید  در درجه اول گذشته رو پذیرفت 

و هر تصمیمی ک گرفته شده ، توی زمان خودش بهترین تصمیم بوده 

یعنی تو اون شرایط ، عقل وفهم ادما تا اون حد بوده 

قطعا اگر گذشته ای نبود ، ما الان رشد فکری ک الان داریم نداشتیم 

با اینکه همیشه عاقلانه زندگی کردم 

و نسبت به همسن و سالام عاقل تر بودم خداروشکر   ولی بله اون موقع تو بعضی مسایل و انتخاب بعضی موارد ، یه مسیر دیگه ای رو انتخاب میکردم 

و بعضا خودم کمی ناراحت میشم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ان شاءالله...ولی کاهی وقتا یه تصمیم یه حرکت..همه‌ی آروز هاتو بهم میزنه..

اره درسته عزیزم ولی بازم ی تصمیم دیگه میتونه زندگیتو عوص کنه براتون آرزوی اتفاقای خوب و موقعیتای خوب میکنم 😘

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡
ببینید باید  در درجا اول گذشته رو پذیرفت  و هر تصمیمی ک گرفته شده ، توی زمان خودش بهترین ...

بله میدونم چی میگی ولی بعضی وقتا فکر این افسوس ها مثل خوره میافته به جون آدم ..من آدم خوش بینی هستم ولی خب بعضی وقتا واقعا دیگه کم میارم

بله میدونم چی میگی ولی بعضی وقتا فکر این افسوس ها مثل خوره میافته به جون آدم ..من آدم خوش بینی هستم ...

بله 

درک میکنم منم بعضی موقع ها خیلی غصه میخورم 

و اخر سر خودمو با تقدیر و سرنوشت آروم میکنم 

هر لحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر 

آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم     مولانا 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
بله  درک میکنم منم بعضی موقع ها خیلی غصه میخورم  و اخر سر خودمو با تقدیر و سرنوشت آروم م ...

چه شعری زیبایی👌👌

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز