2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرتون اشنا شدین:😃

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 90 پست

پسر خاله ی دوستم بود و دوست داداشم هم بود

خونه ی خالش منو دید عاشقم شد

هنوز عشق تو امید بخشِ جان من است❤️❤️..........پسرم تو یکی از خاص ترین نعمت هایی هستی که خدا در زندگی من آفریده.....من یه خانوم آروم ومؤدبم که همه دوسش دارن 🥰 خدایا شکرت

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نمی‌دونم چطوری آشنا میشم باشوهرم ولی یکیو دارم دوسش دارم زیاد چشمم آب نمیخوره ازش ک بشه شوهر

🤣🤣🤣✌

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
نمی‌دونم چطوری آشنا میشم باشوهرم ولی یکیو دارم دوسش دارم زیاد چشمم آب نمیخوره ازش ک بشه شوهر

#چگونه_دوست_پسرخودراشو‍ هرکنیم🤣‍

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
میخند؟؟؟؟ دختر من ناامید وارانه این حرفو گفتم بس ک دلم شکسته😅

😐🥺🥺😭

شتر# در خواب بیند پنبه دانه  جدی چطوری دوس پسراتونو شوهر میکنین برا خودتون چن تا راهکار بدین

من اگه بلد بودم اینجا نمیچرخیدم 😐😐