2821
2789
شاید طفلی اصن نباشه شما فقط میتونین برای چیزایی که هستش حق بگیرین مثل حق طلاقو درسو کار 

خیلی وسواس داره تا حالا بیس بار ناز کرده میترسم اسم اینارو بیارم به هم بخوره کلا بره

عشق افسانه ای من

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید طفلی اصن نباشه شما فقط میتونین برای چیزایی که هستش حق بگیرین مثل حق طلاقو درسو کار 

وکالت بابت چیزی که موجود نباشه هم میشه گرفت چه مال باشه چه حق، میره دفتر اسناد رسمی وکالت بلاعزل از شوهرش میگیره

وکالت بابت چیزی که موجود نباشه هم میشه گرفت چه مال باشه چه حق، میره دفتر اسناد رسمی وکالت بلاعزل از ...

من از یه وکیل کار درست شنیدم که بابت چیزی که نیس نمیشه گرفت اگرم گرفته شه بی فایدس

مگه خودش عندالمطالبه نمیزنه ؟

نه متاسفانه بعضی ها با محضر دست به یکی میکنن نمیزنن

دوست من همین بلا سرش اومد 

حواست باشه حتما 

محبت همه جا میرود، از زمین تا آسمان، از دل به دل و حتی پیش خدا 🦋✨️

خجالت رو باید اون مردی بکشه ک تمام حقوق طبیعیه خانمش رو ازش میگیره  و برا مهریه دو قورت و نیمه شم باقیه ... شما میخواین حق طبیعی خودتون رو داشته باشین و اینم اصلا خجالت آور نیس

حق تحصیل حق طلاق و.. حقوق طبیعیمون هستن 

من از یه وکیل کار درست شنیدم که بابت چیزی که نیس نمیشه گرفت اگرم گرفته شه بی فایدس

نه من خودم تخصص دارم توی این زمینه و کارم هم درسته😉

شما برای هر مال یا حقی که موجود هم نشده باشه میتونی بری دفتر اسناد رسمی وکالت بلاعزل بگیری 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز