2777
2789
عنوان

درچه حالین🙄😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 113 پست

ان شاءالله خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده عزیزم

به اون دوستمون هم همسر لایق و صالح عطا کنه

منم نشستم دارم به این فکر میکنم که با این نی نی تازه وارد زندگیمون چه شکلی میشه.آخه پسرم 19 ماهشه ناخواسته باردار شدم.شوهرمم داره فوتبال میبینه دم به دقیقه میزنه رو پام که حرکتی ببین،گل رو نگا، نظرت چیه....😩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در حال فک کردنم ببینم چجور شوهرمو سوپرایز کنم نظر دارین بگین تولدشه 

مبارکه پیشاپیش من خودم همیشه طاقت ندارم سوپرایز لو میدم 😀

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
ان شاءالله خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده عزیزم به اون دوستمون هم همسر لایق و صالح عطا کنه من ...

ممنون عزیزدلم انشاالله خدا بچه تو برات حفظ کنه موقع شیر دادن به بچه ات منم دعا کن اسمم طاهره اس و همه منتظرهای بچه

امشب شب بیست دوم ماه رمضان فردا شب بیست سوم و آخرین شب ،شب قدر

یه لحظه فکر کردم ما دیشب اشتباهی شب قدر گرفتیم 😂😂

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
میشه لطفاً بگید تایپک هام و چطوری حذف کنم یا برام گزارش بزنید ممنون میشم .......منم خونه بابام هستم ...

باید نی نی یار تگ کنی اون برات انجام بده 

یه لحظه فکر کردم ما دیشب اشتباهی شب قدر گرفتیم 😂😂

نه درسته قبول باشه مارو هم دعا کن خدا بهمون بچه بده

ممنون عزیزدلم انشاالله خدا بچه تو برات حفظ کنه موقع شیر دادن به بچه ات منم دعا کن اسمم طاهره اس و هم ...

لینک تاپیکی که میخای حذف کنیو باید تو تاپیک  . حذف تاپیک کپی کنی .... 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
بلد نیستم چطوری میشه لطفاً بهم بگید یا اسکرین شات بدید

باید یه تاپیک جدا بزنی بعد این مدلی@نی نی یار۵

صدا بزنی باید اون نی نی یار ۵ آبی بشه 

نه درسته قبول باشه مارو هم دعا کن خدا بهمون بچه بده

چشم حتما ❤ محتاجیم به دعا 💗