2777
2789
عنوان

عمل لیزیک Prk

| مشاهده متن کامل بحث + 4124 بازدید | 33 پست
چه مدت بعد عمل میشه مطالعه جدی کرد؟ 

عزیزم هر موقع که چشم تون اذیت نبود

تو یک هفته اول که بانداژ لنز روی چشمتون هست و مرتب عینک میزنید مطالعه رو محدود کنید

بعدش آروم آروم زیادش کنید

زمان خاص و محدودیت خاصی نداره،فقط زیاد چشمتون رو خسته نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگی کی عمل کردی و کجا و با چه هزینه ای؟ 🙈

عزیزم من پارسال کلنیک نور فکر میکنم شیش تومن یا یک کوچولو کمتر.هیچ سختی و درد و نگهداری هم نداشت. فقط باید یکم کمتر موبایل استفاده کنی که من اون کارم نکردم . کلا از هر کاری راحت تر 

لنز و  پانسمان و برش و بخیه و پانسمان و نگهداری و  درد و هیچی نداشت فقط روز اول احساس جسم ...

چه جالب

میتونم بپرسم نمره چشماتون چند بود؟؟

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
چه جالب میتونم بپرسم نمره چشماتون چند بود؟؟

عزیزم فکر کنم ۳ بود . کلا مدل های جدید عمل مثل فمتو و اسمایل اصلا مثل عمل های قدیم نیست خیلی راحته ، هیچ سختی نداره . نه عینک افتابی تو خونه میخواد نه درد داره .. هیچی

عزیزم فکر کنم ۳ بود . کلا مدل های جدید عمل مثل فمتو و اسمایل اصلا مثل عمل های قدیم نیست خیلی راحته ، ...

چه خوب

من نامزدم دکتر رفته بهش گفته prk

ضخامت قرنیه ش هم خوبه

برای نوع عمل فمتو یا prk دکتر باید تشخیص بده؟؟

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

عزیزم نمیدونم کدوم دکتر رفتی اما برای چشم حتما دو تا یا حتی سه تا دکتر سر بزنین . اگر تهران نیستین یک سر اگه میتونین بیاین تو کلنیک های تهران معاینه بشین . بیین در واقع نتیجه همشون یکیه فقط اینا جدید تره. نه که یکیشون بد باشه ولی در مورد چشم حساس باشید .. بعله دکتر باید  حتما تشخیص بده حتما. بعضیا همه نوعشو میتونن انجام بدن بعضیا نه 

عزیزم نمیدونم کدوم دکتر رفتی اما برای چشم حتما دو تا یا حتی سه تا دکتر سر بزنین . اگر تهران نیستین ی ...

مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردی

واقعا راجب این عمل های جدید اطلاعاتی نداشتم...خیرببینی💙

سلام ایشون‌ جراحی کردن؟ دیدشون کامل شد؟

سلام نه هنوز عمل جراحی انجام نداده

برای این کار حتما برید پیش یه جراح و متخصص چشم که تشخیص بدن کدام روش برای عمل مناسبه من خودم خیلی تحقیق کردم برای عمل prk تعریف دکتر پرویز محمدی رو خیلی شنیدم اینم آدرس پیج اینستاگرامشه اطلاعاتش و نمونه کار داخل پیج هست https://www.instagram.com/dr_parvizmohammadi/

برای این کار حتما برید پیش یه جراح و متخصص چشم که تشخیص بدن کدام روش برای عمل مناسبه من خودم خیلی تح ...

ممنون عزیزم

ممنون عزیزم

سلام عزیزم همسرت عمل رو انجام داد 

من باید عمل کنم این ماه دکتر بهم گفت هم فمتو میتونم هم prkولی خیلی دو دلم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
سلام تا یک هفته لنز پانسمان روی چشم باید باشه و بعدش خود جراح تون تو مطب لنز رو برداره قطره ها مرت ...

سلام گلم من باید عمل کنم این ماه دکتر بهم گفت هم فمتو میتونم هم prkولی خیلی دو دلم که کدوم رو انجام بدم 

Prk بعد عمل خیلی دیدت تاره ؟ 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛