2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم 😔

311 بازدید | 30 پست

سلام 

مشکلم اینه که دیگه زندگیمبرام یکنواخت شده .با داشتن شوهری که از صب میره سرکار تا ساعت یک شب ..وقتی هم میاد اصن ب من توجهی نداره و غذاشو آماده میخواد و میره تو اتاق تو گوشی و بعدشم خواب و روز بعدم ب همین منوال ..البته اینی ک میگم تا یک شب وسط روز خونه داداشش استراحتم میکنه اونوقت نمیگه من از راه رسیدم با زنم یه صحبت کوچیک کنم شاید درد و دلی داشته باشه میره میخوابه منم با دو تا بچه کوچیک ک تا صب بیدارن میمونم تنها 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شصت و پنج روزه تو خونه ام تو طبقه چهارم فقط آسمون رو میبینم هیچجا نبردتم اونوقت دیروز پاشده خودش و مامانش تنهایی رفتن کوه و پیش آبشار گشتن عکس گرفته گذاشته وضعیت 'امروزم با پدرش و دوتا داداشش رفتن باغ کلی خرج کردن برا خودشون

منم از صب بلند شدم خونه م همینجوری کثیف مونده دلم نمیخواد تمیز کنم میگم چرا من دستامو اذیت کنم هی گردگیری کنم یا آرایش کنم در حالی ک برا بقیه هیچی نییستم 

منم از صب بلند شدم خونه م همینجوری کثیف مونده دلم نمیخواد تمیز کنم میگم چرا من دستامو اذیت کنم هی گر ...

از اولش اینطوری بودن کم توجه بودن...چرا اخه شما و بچه هاتون پس چی

از اولش اینطوری بودن کم توجه بودن...چرا اخه شما و بچه هاتون پس چی

از همون اول همینجوری بود همش کارش اولویت بود 'تا چن وقت پیش هم همش از خانواده ش گلایه میکرد اما این چن روزه همش زنگ میزنه مامانش و میره خونه شون 

عزیزم 

قربونت برم 

چه کمکی کنیم 

همسرت مقصره 

باید علت سردیشو بفهمی 

بالاخره یه دردیش هست که شما رو نبرده مادرشو برده ابشار 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اصن ب چشمش نمیاد راستش منم دیگ خسته شدم 

خواهر خیلی ناراحتت شدم نمیدونم چی بگم بخدا..هیچ تجربه ای هم ندارم..انشالله به حق همین شب قدر عزیز زندگیت روبراه بشه😻😻😻

لایکم نکنید ممنونم😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز