2777
2789
عنوان

عشق و عاشقی😜

210 بازدید | 16 پست

دوست صمیمیم چن ماه پیش با یه پسری چت میکرد پسره میشد دوست پسر عمش که چن بار از دور دیدتش خلاصه اینا یه ماه با هم چت میکنن و میزنه دوستم ازش خوشش میاد موضوع اینجاس این دوتا یه بار که داشتن با هم چت میکردن یهو پسره بش میگع ازم خوشت میاد اونم سر شوخی ور میداره میگع نه پسرم بلاکش میکنه الانم نمیتونه هیجوره بش پیام بده مونده چه کنه 

ایا# پسران لیاقت عشق ما رو دارن 😂😂

بحث این نیست آیا پسرها لیاقت دارند یا نه بحث اینه که 

آیا دختران همیشه افراد درست را انتخاب میکنند یا ترجیحشون به انتخاب آدمها نادرسته چون از نظرشون باحال تر میزنه

به صورت اتفاقی اینجا سردر آوردم و اصولاً نباید اینجا باشم چون جای من نیست ولی خب بدگویی ها غیر منصفانه از آقایون و خانواده هاشون باعث شد موقت اینجا باشم.
بحث این نیست آیا پسرها لیاقت دارند یا نه بحث اینه که  آیا دختران همیشه افراد درست را انتخاب ...

کاملا با نظرت موافقم و خودمم به همین طریق سعی میکنم ارومش کنم اما به حرفم گوش نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا با نظرت موافقم و خودمم به همین طریق سعی میکنم ارومش کنم اما به حرفم گوش نمیده

من به شخصه دیدم پسرهای عیاش و ....برای دخترها باحال تر هستند و جذاب تر ...بعد هم که شکست میخورند تو این رابطه برای کل پسرها چیز میگند و هیچوقت نمیگند این ما بودیم که اون پسری که اهل هر کار نامتعارفی بود را انتخاب کردیم و برامون جذابتر بود و انتخاب اشتباه کردیم 

به صورت اتفاقی اینجا سردر آوردم و اصولاً نباید اینجا باشم چون جای من نیست ولی خب بدگویی ها غیر منصفانه از آقایون و خانواده هاشون باعث شد موقت اینجا باشم.
من به شخصه دیدم پسرهای عیاش و ....برای دخترها باحال تر هستند و جذاب تر ...بعد هم که شکست میخورند تو ...

دقیقا یه خصلت بده که دخترا بر داشتن 

ولی خب کسی که دوستم باهاش چت میکنه پسر بدی نیس و از همه مهم تر میشناستش ولی با یه اشتباه هر چند کوچیک از دستش داد ینی خودش اینطوری فکر میکنه و هنوزم به یادشه به نظرت چیکار کنم فراموش کنه 

دقیقا یه خصلت بده که دخترا بر داشتن  ولی خب کسی که دوستم باهاش چت میکنه پسر بدی نیس و از همه م ...

وقتی برای خودش ارزش قایل نیست تو کاری نمیتونی بکنی 

خیلی دوس داشتم کمکش کنم

من خودم پسرم و میگم هیچ پسری تا وقتی باهاش ازدواج نکردی ارزش نداره خودتو ناراحتش کنی

من خودم پسرم و میگم هیچ پسری تا وقتی باهاش ازدواج نکردی ارزش نداره خودتو ناراحتش کنی

اهوم اون یکمی زیادی احساسیه و از اون دسته دخترایی که زود دل میبنده که البته به نظره من دلبستن مجازی اصلا وجود نداره اونم الکی خودشو درگیر و ناراحت کرده

اهوم اون یکمی زیادی احساسیه و از اون دسته دخترایی که زود دل میبنده که البته به نظره من دلبستن مجازی ...

احتمالا کمبود محبت دارع

خب نمیشه گفت کمبود به اندازه محبتم داره نمیدونم سر این پسره چش شد

همه ما زندگی عاشقانه میخواهیم ولی نمی‌دونیم زندگی واقعی همیشه آنقدر شیرین نیست و چیزی که تو داستانها نوشته شده ...این میل به پیدا کردن عشق کار دست آدم میده

اره 

با این گرونی ها نگران چه چیزهایی هستند در کل