2777
2789
عنوان

شماره پاهاتون چنده؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 136 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳۶ دیوونه شدم

کفش بچگونه از ۳۵ به پایینه بزرگونه هم ۳۷ به بالا من کفش گیرم نمیاد همش باید برم بچگونه ۳۵ بزرگاشو بردارم کلی بگردم تا یه طرح سنگین گیرم بیاد عروسکی اینا نباشه🤦‍♀️🤦‍♀️قدر پای  بزرگتونو بدونید

مامان میگه از بیکار بودن این فکرا به سرت میاد  و اینکه تو شکر کن خدا همون پاهارو بهت داده

پا برای راه رفتن ماست چرا آدم باید ناراحت باشه از اندازه‌ش و سایزش و شکلش و... 

منم ۴۱، بعضی وقت‌ها هم ۴۲. 

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
معمولیه دستام ناخنام کشیدس مثل کاشته ها میمونه فقط پام داغونه کوچولوعه البته کلا قدم کوچولوعه ۱۵۰

نه من دستامم خیلییییییییی کوچولوعه قدم ۱۵۸ هست خیلی ریزه میزست دستو پاهام😂منم کفش گیرم نمیاد همه سایزها سیو هشت به بالا هستن یه جا پیدا کنم زودی میخرم 

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
من ۳۶ دیوونه شدم کفش بچگونه از ۳۵ به پایینه بزرگونه هم ۳۷ به بالا من کفش گیرم نمیاد همش باید برم بچ ...

نظر هارو که خوندم 

اکثرا همه دوست دارن پا بزرگ باشن 

بیشتر بگردین اگر تهرانی برو بازار  من 36 و نیم هستم والا برای منم سخت گیر میاد

😂

هیچکس از خودش راضی نیست 

یا خدا من درد همه رو تازه کردم 😂😂😂

من اهل تبریزم

😂 هیچکس از خودش راضی نیست  یا خدا من درد همه رو تازه کردم 😂😂😂 من اهل تبریزم

عزیزم مشکل از تولید کننده هاست قالب زنانه رو از 37 تا 40 میزنن معمولا که پایین تر و بالاتر این وسط میسوزن ولی کفش و کتونی خارجی راحت همه سایزی پیدا میشه

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...