2777
2789

انسان_ارزوست#  

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا نباید بخاطر ظاهر کسی رو مورد تمسخر قرار داد چه لاغر چه چاق

اره جالبه تو جامعه جا افتاده که مسخره کردن یا سوال و ... درمورد کسایی که اضافه وزن دارن کار غلطیه

اما این فرهنگ برا لاغرا وجود نداره 

فک میکنن ما ناراحت نمیشیم یا حق دارن درمورد ظاهر ما نظر بدن

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

بعضی وقتا میگم کاش صد سال پیش بدنیا اومده بودم . الان همه چیز شده ظاهر انقدرم که همه عملی شدن . معمولی ها به چشم نمیان

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بچه ها بنظرم احمق اون کسی هست ک بخاطر چاق لاغرو زیر سوال ببره.بخاطر کوتاه بلندو زیر سوال ببره..بخاطر زشت زیبارو..بخاطر باحجاب بیحجابو و بخاطر دختر پسرو...و بالعکس...و متاسفانه تعدادشونم زیاده اینجا

خب بارها رژیم گرفتم غیر از گچل شدن پوست چروک اعصاب ضعیف چی عایدم شد دو کیلو کم کردم ده تا اومد به جا ...

رژیم دکتر کرمانی بگیر هرچی دلت میخواد بخور ولی اندازه ایی که دکتر برات تعیین میکنه ماهی ۴کیلو باهاش بدون هیچ سختی و گرسنگی کم میکنی 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
خب بارها رژیم گرفتم غیر از گچل شدن پوست چروک اعصاب ضعیف چی عایدم شد دو کیلو کم کردم ده تا اومد به جا ...

ولش کن بابا 

مگه چه قدر زندگی میکنیم که انقد خودمونو عذاب کش کنیم 

شاید ژنتون اینه ،که باید بی خیالش شی

خیلی مود افتضاحی شده تو جامعه 

شاید یکی نخواد لاغر باشه یا اصلا هیچ جوره نتونه لاغر بشه همه مسخرش میکنن همه گیر میدن ملاک واسه احترام و شخصیت شده خوشگلی و لاغری فقط😑😑😑

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها
من کسی را مسخره نکردم ولی چاقها هم پاش بیفته بد ادمهای لاغر را مسخره میکنن من خودم نه چاقم نه لاغر ا ...

دقيقا مثل مادرشوهر من كه ١٤٠ كيلو وزنشه بعد همه خوش انداما رو اسكلت توصيف ميكنه خيلى بى ادبه

منم توپرم ٧٦ وزنمه قد ١٨٠ اينسرى بهم ميگه لاغرشدى پيرشدى گفتم واى چاقى كه ادمو پيرتر نشون ميده اشاره هم كزدم به خودش😂😂

ميگه جاريات مثل اسكلت بودن خونه پدر نون بهشون نرسيده بود اومدن خونه پسراى من رنگ و رو گرفتن

منم گفتم بحث نون نيست كلا ادم با رابطه جنسى و زايمان بهم ريخته و چاق ميشه😏

بعضی ها خیلی پرخورن شکلات و هله هوله و دسر . یه دوستی دارم همیشه در حال خوردن شوهرش هر جوری بهش می گه لاغر کن اصلا محل نمیده. هیچی تو خونه نباشه نون و پنیر می خوره یعنی بیست و چهارساعت در یخچالش بازه یا تو آشپزخونه است خوردن رو بیخیال نمی شه. 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.