khas70 مدیر عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 116 عنوان بدویید عکس😃 | مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 67 پست عکاسم آقا هستم اومدید کامنت بذارید بدونم کسی هست که نمونه هامو بزارم نظر بدید و لطفا پیجمو هم دنبال کنیدSPecial.photo70@ 1400/02/14 | 17:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khas70 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 116 بشین بینم بابا. این تاپیکم که مال منه که عکس گرفتی ازش گذاشتی اینو خودم گذاشتم و پاک نکردم برای تو و ... 😂🙆
w_rey_w عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 470 بشین بینم بابا. این تاپیکم که مال منه که عکس گرفتی ازش گذاشتی اینو خودم گذاشتم و پاک نکردم برای تو و ... معلومه ک با فرهنگیم چه اشکالی داره به یه مرد یا پسر هم کلام بشیم؟!! البته باید جنبشم داشت ک تو نداری متاسفانه آدم چیپ 😐😐 :)
كاريزماتيك عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 😂😂😂گرفتار شدیم با یه عده خدا وکیلی اما بقیه انرژی میدن یکی مث شما .ممنونم چى بگميه چيزخارجياروخيلى دوست دارم،اين كه هركى سرش توكارخودشه،حالامابه اسم امربه معروف ونهى ازمنكرمدام توكارديگران دخالت ميكنيم ودل ميشكنيم كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
w_rey_w عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 470 بله نمونه ها زیادن .کرج هزینه اسنپ با مشتریه .یه سر به پیجمون بزنید اونجا میبینید نمونه کارهامونو و ... چه خوب👌🏻👌🏻حتمن🌼 :)
khas70 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 116 معلومه ک با فرهنگیم چه اشکالی داره به یه مرد یا پسر هم کلام بشیم؟!! البته باید جنبشم داش ... بیخیال خانم .جوابشونو ندید معلوم نیست دردش چیه الان
كاريزماتيك عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 بنظرم هرآدمى نظروعقيده متفاوتى داره،ماكه نميتونيم عقيده ونظرهمه روشبيه خودمون كنيم كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.