دختره ۱۹ سالشه باردارشده. از همون اول ش لک بینی داشت. هفته ی هشتم تشخیص هماتومپشت جفت دادن. یه هفته بیمارستان رامسر که به همه ی ویروس ها آلوده ست خوابید تا خون جذب شه. الان مرخص شده. گفتن استراحت مطلق در حدی که لگن بذارن براش!! بردن درازش کردن خونه ی مادر شوهر. درک نمی کنم هیچ جوره. درسته بچه عزیز ه ولی اینجوری ش برام قابل درک نییس. شوهرش سرایدارمون ه. در اوج فقر ذهنی و فرهنگی و مالی این همه اصراااار واسه حفظ بچه اونم از ۲ ماهگی!! خدا عقل بده
نه وقتی پول بیمارستان دولتی رو حتی نداره غلط می کنه بچه به دنیا میاره
کسی ک پول نداره حق زندگی نداره؟ زندگی کردن فقط برای شما پولداراس؟ زندگیه هر کس فقط و فقط ب خودش مربوطه اینقدر تو زندگیه بقیه سرک نکشین 💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین همه مسئول اعمال خودشونن. اینکه برای پول بیمارستان دولتی آویزون من و پدرم شده و مادر شوهر باید ا ...
اینجوری نگو قضاوتش نکن زمین گرده ها . بارها شده قضاوت کردم و سر خودم اومده .... درسته تو اوج نداری ظلم بزرگیه بچه دار شدن ولی اونم مادره دلش نمیخواد راحت بچشو از دست بده
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
تو میدونی اینو بندازه حاملگی بعدیش چطوریه ؟بعدم نیازی به بستری نبود یا لگن نیست اون هماتوم خودش جذب میشه من دوقلو داشتم تا ماه ۷بامن بود.بعدم مگه سرایدار ادم نیست قطعا اومده سرایداری کنه که زندگی بهتر تشکیل بده وگرنه مثل تو گوشی به دست بود
شاید ناخاسته باردار شده ولی دیگ مادره همه جوره میخاد حفظش کنه
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️