2777
2789
عنوان

وای بیاین توروخدا بگیدب...😭😭

562 بازدید | 37 پست

وای من غلط کردم.یه دوست‌دارم مال یه شهریه که لرن بعدمن شمالیم.بعدربتم دنبال یه گروهی یع چیزی بپرسم نت اومده یانه؟احه حس کردم‌دوستم‌دروغ میگه‌که نیومده خلاصه توتلگرام اسمشوسرچ کردم بعد یه گروع اوند پرسیدم بعددوتاپسره اونجابودن همینجوری حرف زدن منم جوابشونودادم

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

بعدهی میگفت وا وااا

گفتم چراانقدرمیگی وا؟وا‌دخترونست😂😂دیگه‌همین‌جرف من هماناودیوونه بازیاشون همانااشغالا به من وخونوادم کلی فحش دادم چه فحشای زشتی بعدمنم اعصابم‌خوردشدپی ویشون فحش دادم اه بعدهیپی لفت دادموبلاکشون کردم.بعدامروزدیدم  توگروه نوشته اسکرین‌گرفتم ازپیامای دختره میدونم‌چیکار‌کنم

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممسنی بود؟خب

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

من‌میترسم دوستان یعنی چیکارمیکنه؟ دوست ندارم برام دردسردرست شه خونوادم بفهمن

پشیمونم اه چرابااون اشغالادهن به دهن شدم😥