2777
2789
عنوان

کارای یواشکی چی کردین😂

1482 بازدید | 86 پست

من خودم وقتی بچه بودم روزه میگرفتم بعد یواشکی غذا میخوردم و ..😁😂

امضامو میخونی برام دعا کن❤خیلی نیاز دارم که امسال کنکور قبول بشم..از لحاظ روحی خیلی خسته شدم و سختی‌های زیادی دارم میکشم دعا کنید امسال نتیجه کنکورم خوب بشه و برم دانشگاه و آینده خوبی داشته باشم😥🖤

اگ بگم تعلیق میشم ولش😂😐

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ بگم تعلیق میشم ولش😂😐

😂😂مگه چقدر بد بوده

امضامو میخونی برام دعا کن❤خیلی نیاز دارم که امسال کنکور قبول بشم..از لحاظ روحی خیلی خسته شدم و سختی‌های زیادی دارم میکشم دعا کنید امسال نتیجه کنکورم خوب بشه و برم دانشگاه و آینده خوبی داشته باشم😥🖤

بگم خو همه اقی تفی میکنن 

دست میکردم اینجا👃چندشم خودتونید

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
نگم بهتره😂

فکر میکردم تنها خودمم😅

تو غذای پسرخالم تو شب عروسیش کافور ریختم

چرا خب؟؟

بیچاره عروس😐😂

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

مامانم و بابام خونه نبودن بعد من با داداشم دعوام شد خوردیم به کابینت کل سماور و قوری و همه اینا افتادن زمین بعد زود با داداشم رفتیم قوری خریدیم همه جا رو تمیز کردیم که مثلا اتفاقی نیافتاده 

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
بگم خو همه اقی تفی میکنن  دست میکردم اینجا👃چندشم خودتونید

اینو ک همه میکنن😐

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌