2777
2789
عنوان

بینی قوز دار

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 23 پست
فیلر کن...دوستم فیلر کرو جالب شد..هزینشم زیر۷۰۰تومن. واسه چاق شدن زینک رو امتحان کن یک ساعت قبل از ...

میخوام فعلا طبیعی کار کنم .‌باچاقی یعنی کوچیک نشون نمیده ؟حتما باید فیلر باشه؟

دکتر تغذیه.. آره کل بدن چاق میشه..

میدونی سوخت وسازم زیاده سریع دفع میشه ..به دکتر بگم کاری میکنه دفعم به اندازه باشه..اخه کن خونی کمبود ویتامین دی ام دارم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام فعلا طبیعی کار کنم .‌باچاقی یعنی کوچیک نشون نمیده ؟حتما باید فیلر باشه؟

صادقانه بگم چاقی اونچنان تاثیری تو پیدا نبودن قوز نداره..فیلر چون دیدم جواب داده میگم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
منم لاغرم....ولی نه به اندازه تو.....زیاد غذا بخور...دارو های چاق کننده هم با مشورت پزشک مصرف کن

مرسی گلم .اخه سوخت وسازم زیاده خیلی ..شما چند کیلوهستی ؟حتما ارثی چاق میشید درسته؟

مرسی گلم .اخه سوخت وسازم زیاده خیلی ..شما چند کیلوهستی ؟حتما ارثی چاق میشید درسته؟

من ۴۸ کیلوام قدمم۱۶۱......ببین من خودمم وزنم تو ۴۸ مونده .و چاق نمیشم‌.....خودمم دوست ندارم‌چاق بشم......ولی تو دیگه خیلی لاغری باید چاق بشی وگرنه خیلی ضرر داره.....حتما برو دکتر

صادقانه بگم چاقی اونچنان تاثیری تو پیدا نبودن قوز نداره..فیلر چون دیدم جواب داده میگم.

مرسی عزیزم .قوزش به کنار.اگه کوچیک تر نشون بده .کاری به قوزش ندارم ؟ احتمال داره باچاق شدنم بینی ام کوچیک نشون بده ؟؟

من ۴۸ کیلوام قدمم۱۶۱......ببین من خودمم وزنم تو ۴۸ مونده .و چاق نمیشم‌.....خودمم دوست ندارم‌چاق بشم. ...

میدونم 😔😔😥 سوخت وسازم به شدت بالاست ..قبلا یه بار دگزا خوردم اشتهام خیلی زیادتر ازحد معمول شده بود ..ولی عوارض داشت نخوردم دکتر داده بود..زینک برای موهام خوردم ولی کم خونی داشتم نخوردم دیگه .این دفعه باید پیش دکترتغذیه برم شاید فرجی شد..فقط دوست دارم.طبیعی بینی ام کوچیک نشون بده .اگه بشه حتما دنباب چاقی ام میرم ..مچ دستم خیلی لاغره ..خیلی سخته واقعا😔😥😥