2777
2789

علت کیست در سینه ب علت سردی در بدن هست

سردیجات زیاد مصرف میکنین؟

یسوالم میپرسم  برای اینکه ریشه ی کیست رو بفهمم :بچه دارین؟

فکرتونم زیاد درگیره بچه هاتونه؟ 

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علت کیست در سینه ب علت سردی در بدن هست سردیجات زیاد مصرف میکنین؟ یسوالم میپرسم  برای اینکه ...

خ خوبه که راجع بهش میدونین..میشه برای منم توضیح بدین؟منم هم کیست تخمدان و هم سسنه دارم

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.
بله دقیقا خیلی رو پسرم حساس هستم

عزیزم من در حیطه ی سلامت بدن فعالیت دارم

علت وجود کیست در سینه ب دلیل داشتن دغدغه ی زیاد درمورد فرزندان هستش

خدایی نکرده اگر این ادامه پیدا کنه تبدیل ب سرطان سینه میشه💕 سعی کنین زیاد فکرتونو درگیرش نکنین

در خد امکان سردی جات هم کمتر مصرف کنین

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
علت کیست در سینه ب علت سردی در بدن هست سردیجات زیاد مصرف میکنین؟ یسوالم میپرسم  برای اینکه ...

وای چه ترسناک. چه ربطی داره. من که خیییلی مخصوصا برای پسرم. همیشه خدا فکرم درگیره. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
خ خوبه که راجع بهش میدونین..میشه برای منم توضیح بدین؟منم هم کیست تخمدان و هم سسنه دارم

کیست ها علت های مختلف دارند

اما دو دلیلش رو خدمتتون عرض کردم

درمانی نداره؟

درمان داره عزیزم 

ترس هم نداره اصلا نترسین😅 اما خب هرچقدرم دارو مصرف کنین اما ریشه ی کارو پیدا نکنین و درمان نکنین فایده نداره 

درمانم بشه دوباره برمیگرده

ریشه ی درمانم بهتون گفتم 

فقط از استرس ایجاد میشه 

سینه من دنیایی از فیبرو ادنوم و کیسته 

بچه هم ندارم 

به بچه داشتن و نداشتن مربوط نیس 

استرس باعث تغییر تو هورمونها میشه که در بعضی از خانمها باعث ایجاد کیست میشه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
 کیست ها علت های مختلف دارند اما دو دلیلش رو خدمتتون عرض کردم

من فکر میکردم بدنم کیست سازه..

ممنون که راهنمایی کردین..من هم بدن سردی دارم هم فکرو خیال و زودرنجی دارم...لطفا برام بیشتر توضیح بده چکارکنم یا اگر کتابی هست بخونم ...

الان برای درمان دقیقا باید چکار کنم...

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.