2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به احساساتی بودن یا نبودن نداره  ادم باید ارتباط بگیره با هر جنسی تا بتونه تو جامعه دوروز ...

البته اینم بگما من میگم ادم با یکی دوست شه که سرش به تنش بیارزه و ارزش وقت تلف کردن داشته باشه. بعد لینکه نره با طرف بگرده ۲۴ ساعته. به خونواده معرفی کنه خونوادم اجازه بده برن باهم اشنا شن. ولی ازونجایی که این پسرا اکثرا بیکارو علافن خوب خونواده مهالفت میکنه. بنظرم خونواده باید منعطف باشه  دخترم خوب عقل داشته باشه نره با هر بی سروپایی و اینکه مخالف رابطه جنسی با دوس پسرم. اینا تجربیات منه.

😒بره که چی بشه؟؟؟ خواستگار از در میاد نه از پنجره... ایشون اگر این خانم براش مهم باشه،حضوری میاد ...

ببخشید من اینو میگم

نه من نه شما در مقامی نیستیم که قضاوت کنیم

شاید این دو نفر درحال آشنایی هستن و قصد دارن بعد از مطمئن شدن و آشنایی کامل به خانواده هاشون بگن

یا ممکنه فعلا موقعیت ازدواج نداشته باشن و قصدشون برای آینده باشه و اگر آقا پسر مثلا دانشجو باشه و فعلا نه کار نه پول داشته باشه خب موقعیت خواستگاری نداره چون میدونه جواب رد میشنوه پس چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟ موقع مناسبش میره خواستگاری نه الان

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
کسی که موقعیت ازدواج نداره غلط میکنه پیش قدم میشه برای دوستی

من و شما در مقامی نیستیم که قضاوت کنیم

قضاوت.ممنوع#  

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
واقعا همينطوره ،بيچاره پدر و مادرها  اون نگران و همه جا همراه دخترشه ،ولي خانوم دوس پسرم داره& ...

من خودم سنم پایین بود خیلی شکست خوردم از این چیزا واقعا هیچ پسری ارزش اینو نداره بخوای خانواده رو بپیچونی من زندگیم زیرو رو شد ولی تا تجربه نکنن نمیفهمن

دوستان چرا این در نظر نمیگیرید که مادر استارتر انگار کلا اجازه تنها بیرون رفتن نمیده که مشکل هست جدا از بحث دوست پسر داشتن شما باید با مادرت صمیمی باشی که واسه بیرون رفتن ساده نیاز به دروغ گفتن و پیچوندن نباشه

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...