2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به زندگی پزشکا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 55 پست
دارندگی و برازنی ولی دیگه ترکیم مگه جاییه؟همه صدبار رفتن

من صد بارم رفته باشم سیر نمیشم.....از بس که جای عالیه.....درضمن یعنی چی که چیزی نی؟.....جاهای دیدنی و‌شهربازی و.....خیلی داره و‌فشنگن

بستگی به ادم داره، من یکی رو میشناسم که حدودا ماهی ۵۰ ۶۰ تومن درامدشه، استخدام کادر پزشکی یه ارگانه، ولی انقدر خسیسه که اگر جایی بره ماموریت از طرف سازمان، که هزینه بلیط هواپیما رو هم محل کارش میده، از فرودگاه تا خونه ش حاضر نیست یه تاکسی بگیره، با مترو میره که ارزونتر دربیاد!!!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب خدا رفتم پزشک قانونی تصادف کردم وارد ک شدم سلام گفتم چندبار جواب سلاممو ندادن یه قیافه گرفته بودن انگار ما بی سوادیم

انقد دلم میخاست یه مقامی داشتم میرفتم اینحور‌جاها هرجا ک با مردم بد رفتار میکردن از کار بیکارشون میکردم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
درامد ماهانه یه پزشک خیلی بشه ، میشه ماهی ۴۰ میلیون بلاگرا رو چی میگی پس ماهی ۳۰۰ میلیون و بیشتر در ...

ادم پزشک بشه هم شان اجتماعی داره هم توزندگیش به دردش. میخوره،بلاگراهمش اززندگیشون بایدبذارن ومردم حسرت بخورن

اخرم چشم میخورن

دارندگی و برازندگی البته اونی که واقعا زحمت کشیده تو هرشغلی و داره بهره میبره نوش جونش...نه اونی که ...

دقیقا

پزشکا بهترین سالهای عمر و جوونیشونو درس خوندن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خوبه دیگه، کار میکنه کیفشم می کنه

کار سختیه، من شخصا نه طاقت دارم دکتر باشم، نه دندان پزشک

همین دیروز دندان پزشکی بودم فکر کردم چقدر سخته هر روز بخوای با دهن این و اون سروکله بزنی، خصوصا که خیلیا بهداشت دهان و دندان رعایت نمی کنن

پزشکی هم همینطور هزار تا سختی

یعنی هر کی کارش اینه هر چی درآمد داره نوش جونش واقعا

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مفت هم نیست اونا هم بالاخره خلاقیت به خرج دادن و زحمت کشیدن

چه خلاقیت ..با کلی ادا و اصول و چرت و پرت گویی ...چه کار مفیدی برای جامعه میکنن ...تو این مملکت فقط دلقک ها و دلال ها زندگی راحتی دادند