2777
2789
عنوان

یاران حضرت مهدی(عج)

| مشاهده متن کامل بحث + 14440 بازدید | 2213 پست
سلام به همه دوستان گلم انشالله طاعات وعبادات همگی قبول درگاه حق 🙏🙏اعنال امروزانحام شد مهرتائیداق ...

سلام عزیزم..

قبول باشه ان شاءالله

ممنونم ان شاءالله حاجت روایی خودت

ان شاءالله

ان شاءالله

ان شاءالله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان ی کلیپ چند وقت پیش دیدم در رابطه با مورد اول.. ی مرد بلژیکی افتاده بود و خونریزی میکرد و همه ...

ان شاءالله

عزیزم اگه تونستی ویدیو شو برامون بفرست

سلام عزیزم قبول باشه ان شاءالله ان شاءالله اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام عزیزم قبول حق ،همچنین🌹اللهم عجل لولیک الفرج

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ان شاءالله عزیزم اگه تونستی ویدیو شو برامون بفرست

حتما سرچ میکنم

من تو روبیکا دیدم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

حتما سرچ میکنم من تو روبیکا دیدم

عه پس فکر نکنم بشه لینک گزاشت

فکر کردم تو نت دیدی

•°🌱
درمان_فقط_شمایید
مهدی جان
نمی دانم دیگر
به چه دردی باید مبتلا شویم
تا بفهمیم
درمان فقط شماييد ...
آنکه از شرم گنه
باید کند غیبت منم
تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی...؟

▪️مردم امیدوار به غیرند و ما به تو
▫️امام عصر علیه السلام 

اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع

جانم‌حسیݩ❤️باهمین سوز که ‌دارم بنویسید حسینهر که پرسید ز یارم بنویسید حسینهر که ‌پرسید چه‌دارد مگر از دار جهانهمه‌ی دار و ندارم بنویسید حسین🌷 #اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع#  

عه پس فکر نکنم بشه لینک گزاشت فکر کردم تو نت دیدی

ن عزیزجان داخل روبیکا دیدم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

جانم‌حسیݩ❤️باهمین سوز که ‌دارم بنویسید حسینهر که پرسید ز یارم بنویسید حسینهر که ‌پرسید چه‌دارد مگر ا ...

انشالله این ماه خدا به حق حسین علیه السلام نظر لطف بکنه و به وسیله امام زمان به داد ما برسه❤❤❤❤

التماس دعا ازهمه.   😭

محتاجیم به دعا

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره مهربونم 

ای امام غریب من      

اگر بقیه دوستان موافق هستن. برا بعد ماه مبارک رمضان برنانه ادامه داشته باشه. قرآن بخونیم و هدیه کنیم به آقا امام زمان عج

آیت الله بهجت توصیه کردن هر چی تونستید در طول روز سوره توحید هدیه کنید. مثلا چهل تا زیاد نیست. قرار بزاریم انجام بدیم.

دوستان هم از مطالب، تو این زمینه اطلاع دارن بزارن. ممنون میشم استفاده کنیم. 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲