2777
2789
عنوان

یاران حضرت مهدی(عج)

| مشاهده متن کامل بحث + 14512 بازدید | 2213 پست

سلام خواهرای خوبم

ببخشید که کمتر می یام تاپیک 

@dokhi75 سلام عزیزم🤗🌷 

خواهری من همین طور که کارام و انجام می دم صلواتم سعی می کنم بفرستم به نیت فرج آقا عج دیگه نمی شمرم

ان شاءالله خدا قبول کنه🤲🌷

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر باشی،

فقیر باشی،

مسلمان باشی،

شیعه باشی،

اهل افغانستان باشی،

نام مدرسه‌ات سیدالشهدا باشد

دیگر پرکشیدنت صدای کسی را در نمی‌آورد و شمعی برایت روشن نمیشود و هشتگی برایت ترند نمی‌شود و

سازمانی برایت بیانیه نمی‌دهد و جایی برایت دو دقیقه سکوت نمی‌کنند و ...

دو روز قبل تو افغانستان

كنار مدرسه دخترونه شيعيان، يه خودرو و موتور منفجر شد و ۵۸ تا طفل معصوم شهيد شدن🌹

صدا از احدي در نيومد

اگه اين اتفاق تو يه مدرسه اروپايي بود، الان كل دنيا عزادار شده بود

و جلو سفارتشون شمع روشن ميكردن

اندازه وظيفه خودتون اين جنايت و اين مظلوميت رو نشر بديد

😞😞😞😞😞😞😞😞😞

لعنت خدا بر دشمنان بشریت

انا لله و انا الیه راجعون

شادی ارواحشان صلوات🌷🌷🌷

افغانستان_تسلیت#  

🖤🖤🖤🌷🌷🌷

#سلام_امام_زمانم  ♥️

درمسیرعاشقی‌ هرلحظه‌دل‌دل ‌میکنیم
در میان موج دریا فکر ساحل ‌میکنیم
ای‌امیدروزهای بی‌کسی ‌رخصت ‌دهی
ما میان ‌خیمه عشقت و منزل میکنیم

🍃 اللهم عجل لولیک الفرج🍃

✍‌دست به قلم بردم تا برايتان حرف ها بزنم

🌾اما نشد...

💔خواستم از "دردم" بگويم

🥀ديدم دردِ شما ، خودِ (( من )) م...

💔خواستم از "بي کسي" ام حرف بزنم

🥀ديدم (تنها) تر از شما در عالم نيست...

💔خواستم بگويم" دلم از روزگار گرفته"

🥀ديدم خودم در (خون به دل) کردنِ شما کم نگذاشته ام...

✍قلم کم آورد...

👌به راستي که وسعت (( مظلوميت )) شما قابل اندازه گيري نيست...💔

‍ 

🥀 ‌مي‌خواهم از جور زمانه بگويم و بنويسم از فسادي که جهان را چون پرده‌اي فراگرفته اما زمان فرصتي است اندک و انسان آدمي است ناتوان.

پس ذره‌اي از درد دلم را به زبان مي آورم تا بداني چقدر دلگير و خسته‌ام. آغاز نامه به جهانبان جهان و جهانيان خداي هر دو جهان. مولاي من مي‌داني چند سال است انتظار مي‌کشم.

از وقتي سخن گفته‌ام و معناي سخن خود را فهميده‌ام انتظارت را مي‌کشم. بيا و اين انتظار مرا پايان بده.

🥀چقدر جور زمانه و ناله مظلومانه کودکاني را که زير ستم اند بشنوم و سکوت کنم؟ خودت بيا و اين جهان سياه را پايان بده و آباد و شاد کن.

🥀سراغ حافظ رفتم تا با فالي، دلِ شکسته و سينه‌ي زخمي ام را مرهمي باشد. ميداني چه آمد؟ يوسف گم گشته باز آيد به کنعان غم مخور.

🥀ولي من چطور غم نخورم، بخاطر روزهايي که نبوده اي تا لحظات تلخ غم را کنارمان باشي. يا روزهايي که به يادت نبودم و با گناه شب شدند. همان روزهايي که در تقويم خاطره ها در منجلاب گناه و زشتي با قلم جهل ثبت کرده ام. بهترين روز، فقط روز ظهور توست. کي شود که با قلم عقل و راستي بر صفحه دل حک کنم و با صداي بلند فرياد بزنم که: «امام من، منجي دنيا، حضرت مهدي آمد...»

‍ 

#افغانستان_تسلیت

خواهش میکنم گلم آره اگه خدا کمکمون کنه بتونیم رهرو این راه باشیم 🤲🤲

ان شالله☺️🌹

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

سلام دوستان

اعمال امروز انجام شد. اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری (س)

به آخر ماه خدا رسیدیم. عبادتهاتون قبول باشه. ان شا الله آقا امام زمان عج آمین گوی دعای شما باشن. ممنون میشم شبها و روزای آخر  برا حاجت قلبیم کنید.🙏🌺

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

امشب آخرین سحرماه رمضان    انشاالله امام زمان حاجت همه شماعزیزان روبده و دعاگوی همه باشه انشاالله وشفای همه مریضها مخصوصا دخترکوچولوی مریض مدنظر.     

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام دوستان طاعات وعبادات قبول درگاه حق انشاالله،اعمال امروزانجام شد، اللهم صل علی محمد وال محمد وعج ...

سلام عزیزم

قبول باشه ان شاءالله

ان شاءالله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بسم الله الرحمن الرحیم اعمال امروز هم انجام شد از همتون قبول باشه عزیزان اللهم صل علی محمدوآل محمد ...

سلام عزیزم..ممنونم

قبول باشه ان شاءالله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام به همه دوستان گلم انشالله طاعات وعبادات همگی قبول درگاه حق 🙏🙏اعنال امروزانحام شد

مهرتائیداقامون امام زمان پای ارزوهای تک تک شماعزیزانم وانشالله به زودی زودفرج اقامون 🙏🙏🌹🌹🌹

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج🙏🙏

سلام عزیز جان من نمیدونستم یه تاپیک به این قشنگی با کاربر های به این ماهی اینجا هست وگرنه زود تر میو ...

قربونت عزیزم  لطف داری گلم 

خیلی خوشحالم که شما هم وارد جمع ما شدی  

آهان خیلی هم عالی 😍، روزی 59 تا از صلوات هایی که فرستادم تو هر روز  این ماه رو نیت میکنم برا ا ...

چشمت بی بلا عزیزم